Bagà

Construido bajo el Palacio de los Pinós y resguardado por las antiguas murallas, el casco antiguo de la población conserva la belleza del conjunto medieval. La plaza Galceran de Pinós, rodeada por soportales con edificios de notable antigüedad, destaca el papel de capital histórica de la población en El Berguedà. Con el Centro Medieval y de los Cátaros, se ha convertido en el punto de partida de rutas tan emblemáticas como el Camí dels Bons Homes o las pistas de esquí de Coll de Pal.

Imprescindibles

- Perderse por las calles y plazas del núcleo histórico de Bagà. - Pasear por el Parque Natural del Cadí-Moixeró. - Visitar la iglesia de Sant Esteve. - Hacer la ruta de los Caballos del Viento. - Ver las antorchas Fiesta de la Fia-faia. - Pasear por los alrededores de Sant Joan de l’Avellanet. - Visitar el antiguo palacio de los barones de Pinós. Comarcas
Berguedà

En el mapa

Agenda

 • Passeig per l'entorn i tast de productes locals
  19/09/2020 - 29/11/2020 Sant Fruitós de Bages

  Passeig per l'entorn i tast de productes locals

  Descobreix l'entorn del monestir de Món Sant Benet amb una passejada a peu que inclou l’elaboració d’una crema hidratant natural i un tast de productes locals. 

  ACTIVITAT ANUL·LADA
 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Escapades al Garraf
  19/06/2020 - 31/12/2020 Comarca del Garraf

  Escapades al Garraf

  Ja tens al teu abast les propostes d'1 o més dies per gaudir de la comarca del Garraf: natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més!

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial de Catalunya

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

Comparte!