3 rutes vora el Ter

El Camí vora el Ter és un sender de gran recorregut, el GR 210, que ressegueix el curs d'aquest riu al seu pas per la comarca d'Osona. Una proposta de 3 etapes, una mica llargues però sense cap dificultat, que permet la visita als nuclis de Montesquiu, Torelló, Roda de Ter i Manlleu. El camí passa per recursos naturals de gran interès com els meandres del Gelabert i colònies industrials que expliquen com el riu també ha marcat el desenvolupament industrial i humà de la comarca.

1. De la Farga de Bebié a Torelló 

Etapa que s'inicia a la Farga de Bebié i segueix els meandres del riu fins a Torelló, una proposta de 4 hores de caminada sense gaire desnivell que passa per Sant Quirze de Besora.

2. De Torelló fins a Manlleu 

Etapa ideal si t'agrada observar aus, i si t'interessa saber més sobre el paisatge i els llocs per on passes, no et perdis l'itinerari pedagògic del meandre de les Gambires i no deixis de visitar el Museu del Ter. L'etapa s'allarga 5 hores però el camí és molt agradable.

3. De Manlleu a Sau 

Darrera etapa fins a l'embassament de Sau amb vistes panoràmiques excel·lents. Cal estar acostumat a caminar perquè són més de 6 hores de ruta, però l'esforç es compensa amb les vistes de Tavertet o la visita opcional a Sant Pere de Casserres.


Plus d'information :

Ruta del Ter
Osona Turisme
Museu del Ter

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal