No t'ho perdis

Vols viatjar en el temps? A la comarca del Vallès Occidental pots teletransportar-te al passat i reviure la Belle Époque a través de la seva arquitectura, del seu art i la seva gastronomia! L'itinerari per diferents ciutats que aquí et proposo et porta a conèixer des de construccions i dissenys que combinen l'elegància i la creativitat pròpies del Modernisme català fins a reminiscències de les antigues indústries, corda't el cinturó que comencem!

Properament...

Presentació del llibre Sketching fashion
Cultura

Si vols submergir-te en un apassionant viatge per la història de la il·lustració de moda et convidem a la presentació del lli...

Recerca i museus
Cultura

Joaquim Nadal, conseller de Recerca i Universitats, i Bernat Puigtobella, director de la revista cultural El Núvol, dialoguen sobr...

Jazz Terrassa
Cultura

Au mois de mars, Terrassa vit au rythme du jazz! Le festival Jazz Terrassa est une vitrine de la scène catalane et internationale....

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

El + vist

<p>Magna Celebratio. Festival romà de Badalona</p>

Un llegat amb més de 2.000 anys d'història. Les comarques de Barcelona són encara testimonis de l'esplendor que va viure l'Imperi Romà, ciutats i vil·les romanes que et mostraran el modus vivendi, costums i quotidianitats del poble romà. Un immens llegat que es reflecteix en els singulars jaciments, museus i festivitats.

Abans que Disney fes popular a Jack Sparrow i la saga Pirates del Carib, les costes de tota Catalunya van conèixer els assalts d'aquests lladres de la mar. Les pel·lícules, les sèries i les novel·les ens els han presentat com a personatges romàntics, però podien ser criminals molt cruels. Amb tot, la seva història mereix ser descoberta i moltes poblacions de comarques com el Garraf o el Maresme mantenen viu el seu record com una via per a descobrir el seu patrimoni històric.

<p>Museu del Ferrocarril</p>

Saps d'on venen, com, qui i on es fan les coses que consumim diàriament? Com es produeix el fil de coure que ens porta l'electricitat a casa? Com arriba l'aigua fins a l'aixeta? D'on surt el ciment de casa teva? I la roba? I els espaguetis? 6 museus de les comarques de Barcelona t'ho expliquen i et descobreixen el perquè i el com de les coses més quotidianes. No tens curiositat?

Affichage des résultats 1 - 3 parmi 11.

Guies i mapes