No t'ho perdis

Vols viatjar en el temps? A la comarca del Vallès Occidental pots teletransportar-te al passat i reviure la Belle Époque a través de la seva arquitectura, del seu art i la seva gastronomia! L'itinerari per diferents ciutats que aquí et proposo et porta a conèixer des de construccions i dissenys que combinen l'elegància i la creativitat pròpies del Modernisme català fins a reminiscències de les antigues indústries, corda't el cinturó que comencem!

Properament...

Monacàlia, La Foire de l'Abbé de Navarcles
Cultura

Avec Monacàlia, la foire de l'Abbé, Navarcles tourne à nouveau le regard vers le monastère de Sant Benet de Bages, comme il l'avai...

Visita guiada a la Masia de can Miravitges
Cultura

Itinerari guiat que ens aproparà a Can Miravitges, una masia d'origen medieval, molt reformada als segles XVII i XVIII.

Recés meditació i silenci en paratge històric
Cultura

Pràctiques per desenvolupar una actitud d'atenció centrada que facilita la calma mental (Meditació Samatha) i per afavorir un esta...

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

El + vist

<p>Sant Jaume de Frontanyà</p>

Molts pensem en el romànic com un art auster i senzill, discretament integrat amb la natura. I això és ben cert, especialment a les petites esglésies que es van construir durant els segles XI i XII en els poblets de muntanya. Però el romànic també és un art ric i complex que reflecteix la sensibilitat aristocràtica dels monjos que vivien als monestirs en aquella època.

<p>Colònia de Viladomiu Nou</p>

Si ets curiós i tens ganes de passar-ho bé en família, comença a organitzar una sortida per visitar les colònies tèxtils de les comarques de Barcelona. Construïdes entre finals del segle XIX i principis del XX, encara estan plenes de màquines que es poden fer funcionar, teixits que es deixen tocar i tantes anècdotes sorprenents que quedaràs bocabadat. Ganes de viatjar al passat? 

Affichage des résultats 10 - 11 parmi 11.

Guies i mapes