Si vas al Montseny, fes pícnic

Has pensat en anar al Montseny? Per què no hi vas a fer un pícnic? Et proposem cinc àrees de pícnic dins del Parc Natural del Montseny des d'on podràs fer alguna excursió o, senzillament, gaudir de l'entorn. Recorda recollir la brossa i llençar-la a un contenidor.

1. Àrea de pícnic Can Casades

Al jardí de l'Oficina d'Informació del Parc Natural, a Santa Fe, trobaràs tres taules de fusta en una zona amb molta ombra, ideal per anar-hi a la primavera o a l'estiu. L'àrea està equipada amb lavabos i una font; a més, hi ha força espai perquè la canalla hi pugui jugar. Hi ha dues àrees d'aparcament amb molta capacitat, però que s'acostumen a omplir perquè és un punt d'inici d'excursions.

GPS: 41.77344, 2.46348

2. Àrea de pícnic de la Guardiola

En un entorn privilegiat de natura exuberant trobaràs deu taules de pedra agrupades en dos blocs. És una zona molt ombrívola, fresca i apartada de la carretera i de la gent; és ideal per a passar-hi el dia. L'espai compta amb lavabos i una zona d'aparcament.

GPS: 41.76866, 2.46446

3. Àrea de pícnic de les Feixes del Vilar

Bonica àrea de pícnic organitzada en tres terrasses. A la terrassa central hi ha cinc taules de fusta, els lavabos i una font. És un espai més assolellat que els anteriors, però que també té ombra. Les altres dues terrasses no disposen de mobiliari i són perfectes per jugar o fer una becaina. La zona d'aparcament és a peu de carretera, però la zona de les taules en queda apartada.

GPS: 41.75722, 2.42081

4. Àrea de pícnic de la Plana de Coll

Àrea dins del bosc amb quatre taules de fusta molt separades les unes de les altres; té molta ombra i espai per gaudir de la natura. Hi ha un punt d'informació del Parc Natural i lavabos. Com que també és un punt d'inici d'excursions, té una àrea d'aparcament molt gran.

GPS: 41.7573, 2.42607

5. Àrea de pícnic de la Font Fresca

A l'entrada del Parc Natural, des d'Aiguafreda, trobaràs aquesta petita àrea de pícnic, molt ombrívola. Té tres taules de pedra força grans disposades en diferents nivells i comunicades per escales. La font, que dona nom a l'indret, és en un lloc ombrívol i aporta un gran encant a l'àrea. Hi hauràs d'arribar caminant des de la zona d'aparcament del conjunt monumental d'Aiguafreda de Dalt, aproximadament a 200 metres de l'àrea de pícnic.

GPS:  41.78781, 2.25774

  • Durant la nostra visita o estada en el medi natural, siguem curosos i mantinguem una bona actitud. Parcs naturals sí, però amb civisme.


Plus d'information :

Parc Natural del Montseny
Xarxa de Parcs Naturals
Som de pícnic

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal