No t'ho perdis

<p>A les fires de Nadal trobaràs el teu tió</p>

No cal marxar al nord d'Europa per gaudir de la màgia dels mercats de Nadal: a les comarques de Barcelona són molts els pobles i ciutats que organitzen boniques fires on comprar figuretes per al pessebre i tot tipus de guarniments tradicionals. Algunes hi són fins el 23 de desembre, però per què t'hauries d'esperar fins a l'últim moment? Apropa-t'hi aquest cap de setmana i deixa't inundar per la calidesa de l'esperit nadalenc.  

Properament...

Escapada termal i mercat de Nadal
Fires

Escapada termal i mercat de Nadal a Caldes de Montbui durant el pont de desembre. Gaudeix del nostre centre termal Espai CEL i del...

Gastronomia

A Cardedeu tenen un torró amb nom propi, el Torró Borrego, un producte típic de la vila que elaboren les pastisseries locals.

Fira de Nadal del Masnou
En família

Mercat nadalenc de restauració i comerç local.

<

 

 

El + vist

<p>Festa de la ratafia d'Igualada</p>

Si t'agrada la gastronomia, la tardor i Tots Sants és una època perfecta per gaudir-ne. Tot just comença la temporada de l'oli, els bolets estan en el seu màxim esplendor, treuen el nas la tòfona i el xató, és temps de tastar el vi novell i de matar el porc per fer-ne embotits… Vols degustar-los amb el millor ambient? Visita les fires i els mercats que s'organitzen a les comarques de Barcelona a la tardor. Et presentem propostes per morir-se de gust.

<p>Ruta del pa al Lluçanès</p>

Si enyores el pa de debò, el que es feia amb mètodes artesanals, farines locals i pasta mare, t’hem de dir que encara en pots trobar a llocs com la comarca natural del Lluçanès. Una terra amb identitat pròpia, a mig camí entre la Plana de Vic i el Berguedà, on l'activitat pagesa és molt viva i on els aliments no es fabriquen: es fan. La ruta del pa i del blat forment t'encantarà tant si ets un foodie modern com un avi amb nostàlgia del passat.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

Affichage des résultats 1 - 3 parmi 7.

Guies i mapes