La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un excursionista passejant per Collserola </p>

Ara que el fred ja ha arribat, pot ser que tinguis ganes de quedar-te a casa sota una bona manta, però, en realitat, hi ha moltes excursions que pots fer fins i tot en els dies que més baixen les temperatures. Vora el mar o a la muntanya, les comarques de Barcelona estan plenes de racons on quasi sempre toca el sol i pots gaudir de l’entorn a una temperatura agradable! Tens ganes de descobrir-los?

Téléchargez l’appli Routes BCN+ (en catalan)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

Rutes familiars

<p>Sant Martí de Tous</p>

El territori que abraça el Camí Ignasià a les comarques de l’Anoia i el Bages ofereix multitud de propostes per fer en família. A més de la possibilitat de caminar seguint el recorregut que marca el camí i gaudir pas a pas de la natura i dels paisatges de la zona, hi ha espais especialment recomanats per a nens i nenes.

<p>Museu del Traginer d'Igualada</p>

Traginers, drapaires, estampadors, teixidors, adobers, terrissaires, paperers… El món ha canviat tant els darrers cent anys que sovint no recordem que abans ningú treballava de desenvolupador d'appscommunity manager o operador de drons. Per sort, existeix un antídot molt efectiu contra la ignorància i el desmemoriament! Els museus que ens parlen de les feines dels nostres avis i que ens permeten entendre qui som i d'on venim.

<p>Castell de Cardona</p>

De Cardona a Súria i de Súria a Manresa, dues rutes que ressegueixen el camí del transport de la sal. L'itinerari es pot fer a peu o en bicicleta, sempre a prop de les aigües del riu Cardener. Una oportunitat per visitar restes històriques mil·lenàries com dues necròpolis i el poble vell de Súria. I d'altres de més actuals, però també d'interès, com la colònia Palà de Torroella, del terme municipal de Navàs, i el Parc de l'Agulla de Manresa.

Affichage des résultats 10 - 12 parmi 14.

Guies i mapes