Cicloturisme

Descobreix les rutes de cicloturisme de les comarques de Barcelona! Són moltes les rutes per fer en bicicleta que et conviden a sortir de la gran ciutat. Vols descobrir-les?

В провинции Барселона вас ждут...

Tant fa si ets amant de la carretera, dels descensos en BTT o dels camins vora el riu, a les comarques de Barcelona trobaràs el marc incomparable per gaudir de la teva passió pels pedals. No importa si ho fas sol, amb el club, els amics o en família, a la província de Barcelona t'espera el teu proper repte: ports de muntanya, vertiginosos descensos en BTT, passejades entre vinyes o la propera sortida amb els nens!

Rutes destacades

Rutes carretera

Rutes BTT

Rutes familiars

Найдите все ресурсы

Вскоре…

Ничего не упустите !
Спорт

Una infinitat de vies i camins per recórrer amb bicicleta de carretera o BTT que et brinden un paisatge diferent a cada pedalada.

Спорт

Una ruta en bici vora el mar, entre vinyes i per muntanyes.

Troba més idees...

<p>Una imatge d'un tram senyalitzat de la ruta Tourdera </p>

Del Montseny a la Mediterrània, en bicicleta o caminant, t’espera un camí increïble... Estàs preparat per descobrir els paratges naturals que envolten el riu Tordera i la Riera d'Arbúcies? Resseguint els diferents trams d'aquest itinerari, podràs gaudir de l'esport i meravellar-te amb un recorregut únic, on els paisatges i la riquesa del patrimoni et deixaran bocabadat.

<p>Tram de la ruta del riu Tourdera entre Malgrat de Mar i Palafolls</p>

Calçat esportiu, roba còmoda, casc i una bicicleta. Això és tot el que necessites si vols passar un dia fantàstic pedalant a prop de casa. Surt a passejar en família, gaudeix de la natura i coneix la història amb aquestes sis rutes per fer amb bicicleta que et proposem a continuació.

<p>Museu del Ter, a Manlleu</p>

El ciclisme i la BTT han experimentat un enorme creixement. No només perquè són molts els que han descobert com, a cop de pedal, es pot gaudir i conèixer el territori, sinó perquè moltes comarques fa temps que estan treballant per crear una xarxa de camins i rutes senyalitzades per a la pràctica del cicloturisme.

Показывается результатов: 1 - 3 из 4.

Barcelona és cicloturisme

Descobreix el cicloturisme entre vinyes!

 

 

Скачайте приложение Маршруты BCN+ (на каталонском)

Недалеко от Барселоны есть множество маршрутов, с которыми вы можете познакомиться с помощью нашего приложения

 

Незаменимые путеводители

Все, что вам нужно для путешествия

Познакомьтесь сto ними в нашем профиле в Wikiloc

Познакомьтесь с ними в нашем профиле в Wikiloc

Устойчивый туризм