Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un tram de la ruta de les Colònies tèxtils del Llobregat</p>

Tens ganes de passar uns dies d’autèntica connexió amb la natura? T’agrada caminar i no et conformes amb poca cosa? Avui et proposem 5 itineraris per descobrir el Berguedà més autèntic, alguns dels quals demanen fet nit a un refugi, dos dies de camí o, com a mínim, una jornada completa d’activitat. Estàs preparat per l’aventura? 

Скачайте приложение Маршруты BCN+ (на каталонском)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

 

 

Rutes familiars

<p>Fageda al Parc Natural del Montseny</p>

Si busques un lloc amb paisatges bonics de muntanya a prop de Barcelona, el Parc Natural del Montseny et sorprendrà. Declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO, aquest massís ha estat l'escola d'excursionisme de bona part dels catalans, l'espai on molts aficionats al senderisme s'han penjat la motxilla a l'esquena per primera vegada. T'expliquem tres propostes per descobrir-ho.

<p>Una imatge d'un tram senyalitzat de la ruta Tourdera </p>

Del Montseny a la Mediterrània, en bicicleta o caminant, t’espera un camí increïble... Estàs preparat per descobrir els paratges naturals que envolten el riu Tordera i la Riera d'Arbúcies? Resseguint els diferents trams d'aquest itinerari, podràs gaudir de l'esport i meravellar-te amb un recorregut únic, on els paisatges i la riquesa del patrimoni et deixaran bocabadat.

<p>Una càmper pel Bages</p>

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut de més de 2.000 quilòmetres inspirat en els grans viatges de mitjan segle XIX. Està concebut per fer-lo en una ruta única de tretze dies o en cinc trams d’entre cinc i set dies, però, justament, el fet que estigui dividit per etapes permet planificar petites escapades segons els dies que tinguis disponibles. A continuació et fem tres propostes ideals per fer en autocaravana i descobrir els millors paisatges de les comarques de Barcelona.

Показывается результатов: 7 - 9 из 13.

Guies i mapes