Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un tram de la ruta de les Colònies tèxtils del Llobregat</p>

Tens ganes de passar uns dies d’autèntica connexió amb la natura? T’agrada caminar i no et conformes amb poca cosa? Avui et proposem 5 itineraris per descobrir el Berguedà més autèntic, alguns dels quals demanen fet nit a un refugi, dos dies de camí o, com a mínim, una jornada completa d’activitat. Estàs preparat per l’aventura? 

Скачайте приложение Маршруты BCN+ (на каталонском)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

 

 

Rutes familiars

<p>Rutes per a famílies exploradores a Sant Cugat del Vallès</p>

Jugar, diuen, és la millor forma d’aprendre. Així que avui et proposem escape rooms, jocs interactius i rutes gamificades perquè descobreixis les comarques de Barcelona d’una altra manera. Hi ha de tota mena: amb realitat virtual, amb accessos a llocs secrets o d’altres més senzills que pots fer al teu aire, només amb el mòbil o un mapa. Jocs que, ben segur, afegiran un punt de diversió i faran la teva escapada molt més emocionant! Per quin comences?

<p>Paisatges de vinyes del Penedès</p>

Seguint l'embassament de Foix és una ruta en dues etapes, de Sant Sadurní d'Anoia a Sant Pere Molanta i d'aquesta població, molt propera a Vilafranca, fins a Castellet i la Gornal. A més de paratges naturals d'interès també passaràs per joies del patrimoni cultural com el monestir de Sant Sebastià i el conjunt arqueològic d'Olèrdola.

<p>Sant Martí de Tous</p>

El territori que abraça el Camí Ignasià a les comarques de l’Anoia i el Bages ofereix multitud de propostes per fer en família. A més de la possibilitat de caminar seguint el recorregut que marca el camí i gaudir pas a pas de la natura i dels paisatges de la zona, hi ha espais especialment recomanats per a nens i nenes.

Показывается результатов: 10 - 12 из 13.

Guies i mapes