No t'ho perdis

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

Properament...

Senyores i minyones a Can Mercader
En família

Aquesta visita està centrada en els personatges femenins vinculats a la història del palau. Recomanada a partir de 10 anys.

Tast de tardor
En família

Amb el moniato, la carbassa i la magrana crearem un àpat ben saborós, ple d’energia i de colors! Taller per gaudir en família.

FonTapa
Enoturisme

Gaudeix de la nostra gastronomia local on durant un mes es podrà degustar la creativitat de 18 tapes a 18 locals combinades amb un...

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

Rutes familiars

<p>Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya</p>

Ja saps què has de fer si algun cop, mentre passeges pel bosc, et trobes una tortuga ferida? Doncs el mateix que si veus un dofí massa a prop de la platja: trucar immediatament a qualsevol dels centres de recuperació de fauna amenaçada que hi ha a les comarques de Barcelona. Però, per fer-ho, hauràs de saber quins són, no? Segueix llegint! 

<p>Pantà de Sau</p>

Gorgs, rius, embassaments, tolls... Més enllà de les piscines, les possibilitats de prendre un bany d'aigua dolça a l'aire lliure a l'interior de les comarques de Barcelona són múltiples, i acostumen a ser indrets privilegiats, envoltats de paisatges corprenedors. Així que si ets dels que no els agrada la salabror marina, o trobes que a les platges hi sobra gent, però a l'estiu també tens ganes de refrescar-te, segueix llegint, que aquestes 5 propostes potser t'interessen.

<p>Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú</p>

La locomotora a vapor és, sens dubte, un dels invents més importants de la història de la humanitat, una poderosíssima màquina capaç de transportar persones i mercaderies amb rapidesa, seguretat i economia. Un autèntic regal de la Revolució Industrial que, avui dia, encara fascina grans i petits. Us presentem 5 destinacions on gaudir en família del màgic món del ferrocarril.

Guies i mapes