No t'ho perdis

<p>Fira del Formatge a Osona</p>

De la pastura de vaques, ovelles i cabres fins a taula en forma de formatge i postre làctic. Al Lluçanès no hi ha secrets i pots venir quan vulguis a comprovar tot el recorregut de la llet des dels camps, granges i processadores fins els restaurants

Properament...

Bunyolada
Gastronomia

Bunyols i vi dolç al barri de Pequín de Calella.

Gastronomia

Tot un mes ple de propostes per donar a conèixer la flor d’hivern, producte estrella de l’agricultura de Sant Boi.

Tapes i vins amb ànima
Enoturisme

Explora la combinació més mística amb una selecció exclusiva de vins i tapes ideals per delectar-te per Setmana Santa.

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Camins per gaudir de Gallecs</p>

L’Espai Rural de Gallecs, al terme de Mollet del Vallès, és un parèntesi enmig d’una zona totalment urbana; un oasi de tranquil·litat per al modern i actiu Vallès. Aquí, la preservació de la natura i l’agricultura tradicional s’uneixen a la pràctica del lleure i les activitats d’educació ambiental.

<p>Maduixes del Maresme, Arenys de Munt</p>

Vols veure com es cultiven les delicioses maduixes del Maresme? T'interessa conèixer el procés d'elaboració de la malvasia de Sitges? T'agradaria visitar un obrador d'embotits en plena acció o que un apicultor t'ensenyi les seves arnes? Et proposem un passeig gastronòmic per les comarques de Barcelona perquè puguis descobrir l'origen de tot el que menges.

<p>Montserrat</p>

És difícil trobar un nom més adient que Montserrat per a la serralada més emblemàtica de Catalunya. Amb les seves formes insòlites de pics arriscats i esquerps penya-segats, el perfil imponent de la muntanya retalla el cel sobre la gran depressió central catalana, fent honor al topònim. 

S'estan mostrant 16 - 18 de 20 resultats.

Guies i mapes