Pistes per un Nadal divertit


Amb les escoles tancades per les vacances de Nadal, són molts els pares, avis i tiets que busquen idees divertides per fer amb els nens. Activitats que vagin més enllà de pantalles grans i petites, i que siguin del grat de tothom. Us sembla impossible? Seguiu llegint! Us presentem una selecció de propostes culturals, esportives i recreatives per gaudir-ne en família durant aquests dies de retrobaments.

1. Un munt de museus

Des de l'últim dia de cole fins a Reis, als museus de les comarques de Barcelona es multipliquen les exposicions, tallers i espectacles per a famílies amb nens. Al Museu de la Tècnica de Manresa podeu aprendre a fer diferents manualitats nadalenques. A Terrassa, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, han programat un munt d'activitats perquè ningú s'avorreixi. I a La Pedrera, tallers, màgia, ball, titelles... no us ho penseu més!

2. Parcs lúdics de Nadal

Uns altres espais que hauríeu de visitar en família durant els dies de Nadal són els parcs i salons lúdics. Al Baix Llobregat us agradarà la Fira Infantil de Cornellà, un clàssic on podreu fer tallers de materials reciclats, pujar-vos a atraccions i practicar esports d'equip amb entretinguts campionats oberts a tothom. I a Manlleu trobareu el Badanadal, un paradís de gel amb un ampli programa d'activitats per a totes les edats.

4. La carta als Reis d'Orient

Pels volts de l'Any Nou, hauríeu d'anar a portar la carta als patges dels Reis Mags. Els trobareu repartits per molts pobles i ciutats, però si us be de gust conèixer en persona els més famosos emissaris reials, us haureu d'apropar a Igualada, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Cornellà. Allà us esperen el patge Faruk, el patge Xiu-Xiu, el patge Eliseu i el mag Maginet, ben disposats a rebre les missives destinades a Ses Majestats. 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.