Benvinguts al circ!


T'entendreixen els pallassos? T'atrauen les troupes de malabaristes, funambulistes i titellaires? Sents un no-sé-què al cor quan s'aixequen les torretes d'una carpa de circ? Nosaltres també! Així que t'hem seleccionat 5 propostes perquè puguis gaudir amb la família de la fantasia, la llibertat i el bon humor que sempre regnen en l'espectacle més gran del món. Senyores i senyors, nenes i nens, benvinguts al circ!   

1. Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera

Què us sembla començar el recorregut al bell mig del Parc Natural del Montseny? En un camp idíl·lic als afores de Sant Esteve de Palautordera trobareu el Circ Cric, un espai de fantasia i creativitat que dirigeix el pallasso Tortell Poltrona des de fa molts anys. És un lloc sorprenent, ple de possibilitats, i en funció del dia que hi aneu podreu assistir a un espectacle, explorar una muntanya màgica o fer un curs de trapezi gran volant. Consulteu-ne el calendari si voleu estar al dia de les seves activitats.  

 

2. Tot Circ a Copons

Somnieu amb maromes d'equilibris, hula-hoops gegants, xanques i plats xinesos? Doncs apropeu-vos a Copons i cerqueu la carpa de la companyia Tot Circ. Nascuda el 1987, aquesta troupe d'artistes s'ha especialitzat en apropar el món del circ a les famílies i organitza jornades participatives on podreu maquillar-vos, vestir-vos i practicar amb materials de tot tipus. 

 

3. Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel a Cubelles

Si vols que els teus fills coneguin el pallasso català més universal, porta'ls a visitar l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. Instal·lada al castell de Cubelles, la mostra permet recordar la vida i l'obra d'aquest artista únic a través de fotografies, projeccions i peces de vestuari. La seva samarreta vermella és llegendària! 

 

4. Roca Umbert — Fàbrica de les Arts a Granollers

Preferiu els espectacles més alternatius? A la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers, els artistes practiquen tècniques de gran risc en un sala d'alçada impossible on el teatre, la dansa i la música s'agermanen amb el circ.  

 

5. La Central del Circ a Sant Adrià del Besós

Un altre espai destinat a impulsar la creativitat en el món del circ es troba ubicat a Sant Adrià del Besós. Ens referim a la Central del Circ, una mena d'universitat destinada a formar la nova generació d'artistes de circ, però també un lloc de posada en escena i exhibició, ja que sovint obre les seves portes perquè el públic pugui conèixer de primera mà els projectes que s'hi estan coent.

 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.