Juliol, el mes dels festivals


Ens agrada el carrer, gaudir del bon temps, passejar, prendre una copa de vi o cava al vespre en una terrassa... i, ens encanta escoltar música a l'estiu. Els parcs, els patis dels castells, els jardins, els museus i les places s'omplen de notes, ritmes i espectacles musicals. Música i més música, de totes les èpoques i estils en escenaris increïbles, i amb les millors propostes nacionals i internacionals del moment. Estàs convidat!

CanetRock, durant 12 hores i de forma ininterrompuda, et presenta els grups més de moda del panorama musical català, una nit màgica, i una experiència inoblidable de música i festa fins la sortida del sol. Al Vallès, l'Embassa't et proposa espectacles de petit format amb les bandes emergents més potents del moment. I en un entorn immillorable, VIDA, el Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, sinònim d'exclusivitat, reuneix als grans noms nacionals i internacionals de la música actual.

Canviant de registre, el Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba a escenaris excepcionals: esglésies, jaciments, claustres, natura... I seguint amb la bona música, grans artistes, grups corals, músics de cambra.. es troben al voltant de l'orgue de Montserrat per oferir un gran repertori clàssic i contemporani al Festival Internacional d'Orgue de Montserrat.

I si el jazz és el teu estil, tens una cita a Vijazz Penedès, a Vilafranca del Penedès, el maridatge perfecte de vins i caves amb el millor jazz internacional. Ets un incondicional de la Big Band d'Arenys? Doncs no et pots perdre la seva actuació al Festival de Jazz d'Arenys de Mar, un festival que continua apostant per les formacions catalanes i els grups més emergents.

  • Com veus, el juliol t'ofereix mil i una possibilitats per gaudir de la música en majúscula: propostes noves i creatives, concerts més relaxats, però sempre amb les millors actuacions i artistes del moment. No t'ho perdis! Trobaràs molt més a l'Agenda.


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.