A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Albergs i refugis

Resultats actuals S'estan mostrant 21 - 40 de 89 resultats.
 • #

  Mas Silvestre-Canyamars

  Albergs Costa Barcelona

  Diu la llegenda que, quan el van construir l'any 1960, els propietaris van anar a Montserrat i se'ls va aparèixer sant Silvestre, i d'aquí va sorgir el nom d'aquest alberg situat en plena natura, auster però molt funcional, i pensat per a grups i per fer activitats a l'aire lliure.

 • Cal Ferrer

  Refugis de muntanya Pirineus

  Casa de pedra habilitada com a refugi amb capacitat per a 52 persones, situada al terme municipal de Saldes, a la comarca de l'Alt Berguedà. Diposa de lavabo amb dutxes i aigua calenta.

 • Cal Pons

  Albergs Paisatges Barcelona

  Una antiga colònia tèxtil remodelada respectant la construcció original acull l'alberg Can Pons, una instal·lació completament equipada per donar impuls a una proposta educativa que té posat el focus en la indústria tèxtil, en la natura i en la dinamització del Parc Fluvial del Llobregat.

 • #

  Josep Maria Batista i Roca

  Albergs Costa Barcelona

  Gaudir de la platja, dels esports i de la natura, i fer-ho en ple nucli urbà del Masnou, és un dels encants de l'alberg Josep Maria Batista i Roca; tot gràcies a l'edifici que l'acull: una casa senyorial de construcció noucentista amb una variada gamma d'activitats.

 • #

  Alberg Pere Tarrés

  Albergs Barcelona

  Viatgers solitaris i grups tenen a Barcelona un punt de trobada a l'alberg Pere Tarrés, un edifici nou, sense barreres arquitectòniques, a tocar del Camp Nou i que posa a disposició dels usuaris 320 places completament equipades i on fins i tot és possible fer-se el menjar.

 • Berga

  Albergs Pirineus

  Situat a l'entrada de Berga, l'alberg es troba a prop de les estacions d'esquí de Rasos de Peguera i La Molina, i a deu minuts a peu del centre de la ciutat i de la zona comercial. L'edifici, de quatre plantes, es va inaugurar l'any 2001.

 • Gresolet

  Refugis de muntanya Pirineus

  Refugi ubicat en una casa de pedra dins del petit poble d'Estaon, a l'Alt Pallars. La casa disposa de setze places repartides en tres habitacions i hi ha electricitat, aigua calenta i servei de menjars i begudes.

 • Refugi Pedraforca el Roget

  Refugis de muntanya Pirineus

  Refugi d'obra situat al peu del Pedraforca, a 1.300 metres d'altitud i prop de Saldes. Disposa de disset places en lliteres, proveïdes de matalassos i mantes. S'hi pot cuinar.

 • #

  Alberg del Carme

  Albergs Paisatges Barcelona

  Situat al mateix centre de Manresa, l'alberg del Carme va ser construït al segle XIV per a ús religiós i des d'aleshores ha viscut diverses modificacions fins a esdevenir, el 1990, el que és actualment: un lloc ideal per gaudir de les nombroses activitats que ofereix la ciutat de Manresa.

 • Pedraforca Lluís Estasen

  Refugis de muntanya Pirineus

  Refugi ubicat en una casa de pedra i pissarra al peu del Pedraforca. Quan està guardat disposa de 87 places i quan queda obert de 30. Té lavabo, dutxa i electricitat.

 • #

  Associació Catalana Cases de Colònies

  Albergs Costa Barcelona

  Impulsar l'educació ambiental i l'estimació per la natura és el gran objectiu de l'Associació Catalana de Cases de Colònies, una entitat sense ànim de lucre que gestiona les colònies, albergs, escoles de natura i terrenys d'acampada de la Fundació Catalana de l'Esplai.

 • Serra d'Ensija Delgado Úbeda

  Refugis de muntanya Pirineus

  Aquest refugi es troba al vessant sud-este del Cap Llitzet, a la serra d'Ensija. Disposa de 32 places i té un petit espai de quatre places utilitzable quan no hi és el guarda.

 • #

  Empúries

  Albergs Paisatges Barcelona

  Una masia típica de l'Empordà acull l'alberg Empúries, un establiment que respira la tramuntana del golf de Roses, el passat grecoromà d'Empúries i l'aire pescador de l'Escala. L'edifici, remodelat fa poc, té al seu abast tota la proposta lúdica, cultural i esportiva de la comarca.

 • #

  Mare de Déu de Montserrat

  Albergs Barcelona

  L'alberg Mare de Déu de Montserrat descansa, i mai millor dit, en un edifici catalogat com a Patrimoni Cultural Europeu. És la Casa Josepa Marsans i Peix, una construcció d'estil modernista i neomoresc absolutament encisadora que l'any 1983 va ser reconvertida en el primer alberg de Barcelona.

 • Rebost

  Refugis de muntanya Pirineus

  Aquest refugi és dins del Parc Natural Cadí-Moixeró, sota del pedró dels Quatre Batlles i a una altitud de 1.640 metres. Té capacitat per a 48 persones i servei de bar i de restaurant.

 • Mas del Tronc

  Refugis de muntanya Paisatges Barcelona

  Xalet refugi amb capacitat per a trenta persones situat al vessant nord de la serra de Rubió. Quan hi és el guarda diposa de vint places en lliteres amb matalassos, lavabo i dutxa. El refugi d'emergència compta amb quatre places.

 • Agulles Vicenç Barbé

  Refugis de muntanya Paisatges Barcelona

  Refugi situat a 900 metres d'altitud dins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. És un refugi guardat, tot i que sense telèfon ni emissora de ràdio.

 • Santuari de Bellmunt

  Refugis de muntanya Paisatges Barcelona

  El refugi està ubicat al mateix santuari de Bellmunt, a una altitud de 1.246 metres. Té capacitat per a vint persones en habitacions dobles, triples i individuals.

 • Erols

  Refugis de muntanya Pirineus

  Gran casa de pedra a Castellar de n’Hug habilitada com a refugi amb capacitat per a cinquanta persones. Les habitacions tenen calefacció i als lavabos hi ha dutxes amb aigua calenta.

 • #

  Inout Hostel

  Albergs Barcelona

  Una organització no lucrativa que busca la integració laboral de discapacitats tutela l'Inout Hostel, un alberg que també defensa els valors ecològics enmig del Parc Natural de Collserola. Disposa d'un ampli ventall d'activitats i d'un programa molt original per conèixer Barcelona.

S'estan mostrant 21 - 40 de 89 resultats.