A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Càmpings

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 20 de 77 resultats.
 • La Rueda

  Càmpings Costa Barcelona

  La Rueda és un càmping familiar que compta amb una àmplia zona de parcel·les ombrejades i bungalows equipats de lloguer. A Cubelles es pot visitar l’exposició permanent dedicada al completíssim artista de circ Charlie Rivel, fill predilecte del municipi.

 • #

  Berga Resort

  Càmpings Pirineus

  Berga Resort és un complex turístic esportiu situat als Pirineus que disposa d'una variada oferta per a famílies i esportistes.

 • #

  Vilanova Park

  Càmpings Costa Barcelona

  Vilanova Park és el càmping de primera categoria més proper a Barcelona. La seva ubicació a Vilanova i la Geltrú permet gaudir d'una infraestructura de museus d'alt nivell, amb més de mitja dotzena d'equipaments.

 • #

  Vilademàger

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest establiment de muntanya disposa d’una àmplia zona de parcel·les ombrejades distribuïdes en terrasses. Està situat a La Llacuna, un poble d’origen medieval de la comarca de L’Anoia.

 • Victoria

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment de tercera categoria disposa d’una zona d’acampada lliure, àmplies parcel·les ombrejades i confortables bungalows d’obra. La seva ubicació a Canet de Mar permet gaudir dels meravellosos exemples d’Art Nouveau català existents a la vil·la.

 • #

  Tres Estrellas

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Tres Estrellas és un establiment de primera categoria que disposa d’una gran zona de parcel·les ombrejades i originals Domo ecològics completament equipats. La seva ubicació a Gavà permet gaudir de la seva platja o fer senderisme pel Parc Natural del Garraf.

 • Sitges

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest petit establiment d’ambient familiar compta amb cent seixanta-sis parcel·les ombrejades i bungalows funcionals completament equipats. La seva ubicació a Sitges permet gaudir de les disset platges de sorra fina de la seva costa.

 • Serrat Roig

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment d’ambient familiar compta amb una gran zona d’acampada situada en terreny pla i dotada de corrent elèctric. Està situat a Avià, municipi on es troba el Centre BTT del Berguedà.

 • Santa Eugènia Park

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest càmping de segona categoria ofereix una àmplia zona d’acampada amb sòl d’herba i acollidores mobil homes de lloguer. La seva ubicació a Santa Eugènia de Berga permet fer rutes de senderisme per les zones boscoses del seu voltant.

 • Rupit

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest establiment d’ambient familiar compta amb una gran zona de parcel·les ombrejades i confortables mobil homes d’estil actual. Està situat a un quilòmetre i mig de Rupit, un dels pobles més bells de Catalunya.

 • #

  Roca Grossa

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Roca Grossa ofereix una àmplia zona d’acampada i diversos allotjaments completament equipats en règim de lloguer. La seva ubicació permet gaudir de les esplèndides cales i platges situades entre Calella de la Costa i Sant Pol de Mar.

 • Riera Merlès

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment de primera categoria ofereix una àmplia zona de parcel·les ombrejades i acollidors bungalows de fusta de lloguer. Està situat a l’àrea protegida de la Riera de Merlès, un espai en el qual abunden gorgs, goles, saltants, congostos i balmes.

 • #

  Repòs del Pedraforca

  Càmpings Pirineus

  El Repòs del Pedraforca fa honor al seu nom, però només a mitges, perquè qui no vol reposar ho té ben fàcil: la natura i les muntanyes que l'envolten són perfectes per no aturar-se ni un segon. I, un cop de tornada al càmping, ofereix uns serveis extraordinaris per recuperar forces com cal.

 • Puigsagordi

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping Puigsagordi és un establiment de segona categoria que ofereix una àmplia zona d’acampada en terreny pla. La seva ubicació a Centelles és ideal pels amants de l’escalada, que hi poden fer la via ferrada de Les Baumes Corcades.

 • Puigcercós

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment de muntanya compta amb una gran zona d’acampada enmig del bosc i disposa d’un servei d’autocaravanes de lloguer. Està situat a la Vall de Borredà i té accés directe a la riera de Merlès.

 • Puig-reig

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment compta amb àmplies parcel·les ombrejades i mobil homes equipades de lloguer. Terra de templers i hospitalers, Puig-Reig compta amb diverses colònies industrials de finals del segle XIX, algunes encara en funcionament.

 • #

  Platja Vilanova

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Platja Vilanova ofereix una gran zona d'acampada i bungalous de fusta de lloguer. Vilanova i la Geltrú disposa d'una infraestructura museística d'alt nivell.

 • Molí de Bojons

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El Molí de Bojons és un establiment de muntanya i ambient familiar que ofereix una gran zona de parcel·les ombrejades i amb sòl d'herba. És un bon punt de partida per fer senderisme per Les Guilleries o practicar esports aquàtics al Pantà de Sau.

 • #

  Mirador al Pedraforca

  Càmpings Pirineus

  El càmping Mirador al Pedraforca ofereix parcel·les ombrejades, una gran zona d’acampada lliure enmig del bosc i confortables bungalows de fusta, amb vistes al Pedraforca, símbol de l’excursionisme a Catalunya.

 • Masnou

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment va ser inaugurat el 1958 i és el càmping més antic d’Espanya. Ofereix una gran zona d’acampada amb sòl d’herba i disposa de piscina exterior i bar amb terrassa.

S'estan mostrant 1 - 20 de 77 resultats.