A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Càmpings

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 60 de 67 resultats.
 • Camping El Carro

  Càmpings Costa Barcelona

  El particular paisatge del Maresme envolta el càmping El Carro, amb la platja a l'abast d'una mà i els boscos espessos a tocar de l'altra. Els esports aquàtics conviuen amb el senderisme en un entorn natural tan peculiar com el pas subterrani privat que dóna accés a la platja.

 • Les Nacions

  Càmpings Costa Barcelona

  Les Nacions és un càmping tranquil i familiar que ofereix una àmplia zona de parcel·les ombrejades i diversos allotjaments en règim de lloguer. La seva ubicació permet descobrir el Delta del riu Tordera, un espai de gran riquesa natural i lloc de repòs d’aus migratòries.

 • L'Illa

  Càmpings Paisatges Barcelona

  L’Illa és un càmping de segona categoria i ambient familiar que ofereix una gran zona de parcel·les ombrejades distribuïdes en terrasses. La seva ubicació a Sant Miquel del Fai permet conèixer el conjunt arquitectònic de la població, una de les mostres més representatives i ben conservades del gòtic català.

 • Lluçanès

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest establiment d’ambient familiar ofereix una gran zona de parcel·les i diversos bungalows de fusta en lloguer. El càmping és pròxim al pantà de Rexach, que abasteix d’aigua a la comarca del Lluçanès.

 • Cal Paradís

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping Cal Paradís és un bon punt de partida per emprendre la ruta de Súria a Manresa per l’antic camí de transport de sal que unia Cardona amb Manresa.

 • Marisol

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Mar i Sol, situat entre Malgrat de Mar i Blanes, ofereix una àmplia zona d’acampada ombrejada amb connexió elèctrica i Wi-Fi gratuit; a més de servei de pàrquing i reparació de caravanes.

 • Celmar

  Càmpings Costa Barcelona

  Malgrat de Mar té en el càmping Celmar un destacat centre de lleure i oci en què la platja i els esports es donen la mà. El castell de Montpalau, una masia fortificada situada a només deu quilòmetres, és una bona oportunitat per donar un caire cultural a l'estada.

 • Hostalet

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment d’ambient tranquil i familiar ofereix una zona d’acampada envoltada d’alzines centenàries i d’acollidors apartaments rurals. Està situat a Viver i Serrateix amb un fàcil accés a l’espai natural protegit del Catllaràs.

 • Aidamar

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Resort Els Pins compta amb cinc tipus d’allotjaments completament equipats a cinquanta metres de la platja de Malgrat de Mar. Està ubicat a prop del Delta de la Tordera, un espai protegit de gran bellesa natural.

 • 'El Pedra'

  Càmpings Pirineus

  El càmping Repòs del Pedraforca disposa d’una gran zona d’acampada ombrejada i acollidors bungalows totalment equipats. La seva ubicació dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró convida a fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya per aquest privilegiat entorn natural.

 • Blau Mar

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Blau Mar és un establiment recentment reformat que disposa d’una àmplia zona d’acampada ombrejada a cinquanta metres de la platja de Malgrat de Mar. Ofereix servei de pàrquing i reparació de caravanes.

 • Puigsagordi

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping Puigsagordi és un establiment de segona categoria que ofereix una àmplia zona d’acampada en terreny pla. La seva ubicació a Centelles és ideal pels amants de l’escalada, que hi poden fer la via ferrada de Les Baumes Corcades.

 • El Berguedà

  Càmpings Pirineus

  El càmping El Berguedà ofereix una gran zona d’acampada ombrejada i acollidors bungalows totalment equipats. La seva ubicació convida a fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya per aquest privilegiat entorn natural.

 • Parc Mediambiental de Gualba

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest càmping compta amb una zona de parcel·les per acampar i amb diversos tipus d'allotjaments totalment equipats. Es troba dins del Parc Natural del Montseny, cosa que permet la realització d'activitats a la natura. 

 • El Vedado

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping El Vedado és un tranquil establiment situat a Vallromanes que compta amb una gran zona d'acampada ombrejada i bungalows de lloguer. Està situat prop de la Serralada Litoral i del Parc Natural del Montseny.

 • Campalans

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment ofereix un ambient familiar i acollidor a la comarca del Berguedà. Disposa d’una gran zona d’acampada, bungalows de fusta funcionals i d’una antiga casa del segle XVIII totalment rehabilitada.

 • Can Susen

  Càmpings Pirineus

  El càmping Susèn disposa d’una gran zona d’acampada ombrejada i bungalows i casetes de fusta totalment equipats. La seva ubicació dins del Parc Natural Cadí- Moixeró, convida a fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya per aquest privilegiat entorn natural.

 • Camping Bellsol

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Bell Sol ofereix una àmplia zona d’acampada ombrívola, mobile home funcionals totalment equipats i confortables habitacions dobles.

 • Serrat Roig

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment d’ambient familiar compta amb una gran zona d’acampada situada en terreny pla i dotada de corrent elèctric. Està situat a Avià, municipi on es troba el Centre BTT del Berguedà.

 • Santa Eugènia Park

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest càmping de segona categoria ofereix una àmplia zona d’acampada amb sòl d’herba i acollidores mobil homes de lloguer. La seva ubicació a Santa Eugènia de Berga permet fer rutes de senderisme per les zones boscoses del seu voltant.

S'estan mostrant 41 - 60 de 67 resultats.