A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Càmpings

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 60 de 77 resultats.
 • #

  Els Pins

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Resort Els Pins compta amb una gran zona d’acampada envoltada d’arbrat i bungalows de fusta de lloguer. La seva ubicació permet descobrir el Delta del riu Tordera, un espai de gran riquesa natural i lloc de repòs d’aus migratòries.

 • #

  El Vedado

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping El Vedado és un tranquil establiment situat a Vallromanes que compta amb una gran zona d'acampada ombrejada i bungalows de lloguer. Està situat prop de la Serralada Litoral i del Parc Natural del Montseny.

 • #

  El Toro Azul

  Càmpings Costa Barcelona

  El Toro Azul és un petit càmping d’ambient familiar que compta amb una gran zona d’acampada i tres bungalows de lloguer. La seva ubicació permet gaudir tant de la platja d’Arenys de Mar com practicar senderisme.

 • #

  El Racó de Mar

  Càmpings Costa Barcelona

  Situat a pocs metres de la platja de Vilanova i la Geltrú, el càmping El Racó de Mar ofereix una zona d’acampada ombrejada i bungalows de fusta de lloguer. Les seves instal·lacions acullen el restaurant El Creuer, establiment de referència a la població.

 • #

  El Pont

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping El Pont és un establiment d’ambient familiar que compta amb una gran àrea d’acampada, un alberg i bungalows de lloguer. És un bon punt de partida per fer senderisme per les Guilleries o practicar esports aquàtics al Pantà de Sau.

 • #

  El Pinar

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Pinar Playa disposa d’una gran zona de parcel·les ombrejades a pocs metres de la platja de Santa Susanna. La seva ubicació també permet fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya.

 • #

  'El Pedra'

  Càmpings Pirineus

  El càmping Repòs del Pedraforca disposa d’una gran zona d’acampada ombrejada i acollidors bungalows totalment equipats. La seva ubicació dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró convida a fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya per aquest privilegiat entorn natural.

 • #

  El Pasqualet

  Càmpings Costa Barcelona

  El Pasqualet és un càmping tranquil i acollidor situat a Caldes de Montbui. Disposa de parcel·les ombrejades amb connexió elèctrica, un ampli terreny d’acampada amb cuina pròpia i bungalows de lloguer.

 • #

  El Globo Rojo

  Càmpings Costa Barcelona

  El Globo Rojo és un càmping de primera categoria la seva ubicació a Canet de Mar permet gaudir dels meravellosos exemples d’Art Nouveau català existents a la vil·la.

 • #

  El Garrofer

  Càmpings Costa Barcelona

  El Garrofer és un càmping situat a Sitges que compta amb una gran zona d’acampada envoltada d’un bosc de pins i 29 bungalows i mobil home de lloguer. La seva ubicació permet gaudir de l’oferta cultural i esportiva d’una de les vil·les mediterrànies més coneguda.

 • #

  El Far

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping El Far és un càmping de segona categoria que ofereix 182 parcel·les ombrejades amb sòl sorrenc i bungalows i apartaments de lloguer.

 • #

  El Carlitos

  Càmpings Costa Barcelona

  El Carlitos és un càmping familiar situat a dos quilòmetres d’Arenys de Mar. Es troba envoltat pel El Parc del Montnegre i el Corredor, fet que permet realitzar-hi rutes a peu o en bicicleta de muntanya.

 • #

  El Camell

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping El Camell ofereix un ambient familiar a Pineda de Mar. Disposa d’una gran zona d’acampada amb sòl sorrenc i envoltada d’arbres.

 • #

  El Berguedà

  Càmpings Pirineus

  El càmping El Berguedà ofereix una gran zona d’acampada ombrejada i acollidors bungalows totalment equipats. La seva ubicació convida a fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya per aquest privilegiat entorn natural.

 • #

  Can Susen

  Càmpings Pirineus

  El càmping Susèn disposa d’una gran zona d’acampada ombrejada i bungalows i casetes de fusta totalment equipats. La seva ubicació dins del Parc Natural Cadí- Moixeró, convida a fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya per aquest privilegiat entorn natural.

 • #

  Can Cervera

  Càmpings Costa Barcelona

  Can Cervera ofereix un complet allotjament en un entorn natural privilegiat, la seva ubicació, al peu del Turó de l’Home, és un punt de partida ideal per emprendre nombroses excursions pel Parc Natural del Montseny.

 • #

  Campalans

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment ofereix un ambient familiar i acollidor a la comarca del Berguedà. Disposa d’una gran zona d’acampada, bungalows de fusta funcionals i d’una antiga casa del segle XVIII totalment rehabilitada.

 • #

  Cal Paradís

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping Cal Paradís és un bon punt de partida per emprendre la ruta de Súria a Manresa per l’antic camí de transport de sal que unia Cardona amb Manresa.

 • #

  Caballo de Mar

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Caballo de Mar disposa de parcel·les ombrejades, bungalous de fusta i mobil home de disseny actual. Gaudeix d'un front marítim de 300 metres de sorra daurada.

 • #

  Botànic Bona Vista-Kim

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Bona Vista ofereix cent seixanta parcel·les ombrejades disposades en terrasses que gaudeixen d’excel·lents vistes al mar. La seva ubicació permet gaudir de les platges de Calella o fer senderisme pel Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

S'estan mostrant 41 - 60 de 77 resultats.