A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Cases rurals

Resultats actuals S'estan mostrant 61 - 80 de 705 resultats.
 • Refugi de la Casanova

  Allotjament rural Pirineus

  El Refugi de Casanova és una casa rural ubicada al municipi de Cercs, a Berga. Està envoltada de boscos, a 1200 metres d'altitud, fet que permet la pràctica d'esports de muntanya, el senderisme o les rutes a cavall, organitzades per la casa.

 • El Teixell

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Preciosa casa rural, envoltada de boscos i camps de conreu a cinc quilòmetres del poble d'Olost.

 • Can Fontanelles

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Can Fontanelles és una antiga masia del segle X, ubicada sota el Cogulló de Can Torre. A la masia i a la masoveria s’hi han habilitat dos allotjaments (per a set i deu persones).

 • Can Burguès - la Caseta

  Allotjament rural Costa Barcelona

  Can Burguès és una masia del segle XIII ubicada a Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental. D'entre les seves característiques, destaquen la barbacoa i la piscina climatitzada, així com l'ús d'energies renovables. Té la categoria 3 espigues: gran confort.

 • Arcsllacuna-Romaní

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Arcsllacuna-Romaní és un allotjament rural i spa per a cinc persones situat al nucli rural de La Llacuna. Disposa d’un spa, amb piscina climatitzada, i una piscina exterior.

 • Cal Xic

  Allotjament rural Pirineus

  Casa pairal amb capacitat per a quinze persones. Disposa de restaurant propi i està situada al Berguedà, en un entorn proper al massís del Pedraforca, on es pot gaudir plenament de la natura així com del patrimoni cultural i gastronòmic de la comarca.

 • Cal Ramonet - Alzina

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Antiga casa rural situada a la Catalunya central, amb capacitat per a quatre persones, situada en un entorn on es pot visitar l’observatori astronòmic de Castelltallat o els municipis medievals de Cardona o Súria.

 • Cal Masover del Codinach

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Antiga masoveria del segle XIV, amb capacitat per a deu persones, situada al nord de la comarca d'Osona, dins la comarca natural del Lluçanès, en un entorn que convida a realitzar excursions gaudint del paisatge boscós i tranquil.

 • Ca l'Emili

  Allotjament rural Costa Barcelona

  Ca l’Emili és una masia del segle XII transformada en allotjament rural. L’aïllament d’aquest espai en un terreny barrat, envoltat de pinedes, el converteix en un excel•lent refugi per als viatgers que venen de la ciutat de Barcelona.

 • Cal Xiu

  Allotjament rural Pirineus

  Antiga masia aïllada situada en un explotació agrícola i ramadera de la comarca del Berguedà, que ofereix nombroses possibilitats al visitant, tals com gaudir del turisme actiu al Parc Natural Cadí-Moixeró o de la riquesa del patrimoni cultural i gastronòmic de la zona.

 • Can Burguès 2

  Allotjament rural Costa Barcelona

  Antiga casa pairal situada dins una explotació agrícola al Vallès Oriental, ofereix allotjament per a tretze persones en tres apartaments independents. L’espai exterior compta amb piscina climatitzada i àmplies zones d’esbarjo.

 • Cal Puxica

  Allotjament rural Pirineus

  Allotjament rural situat al Prepirineu de Lleida, que disposa de productes agroecològics propis. La seva ubicació davant del massís del Pedraforca permet realitzar nombroses activitats a la natura.

 • Cal Mianet

  Allotjament rural Pirineus

  Casa pairal amb capacitat per a deu persones, situada al Berguedà, en un entorn proper al massís del Pedraforca, on es pot gaudir plenament de la natura així com del patrimoni cultural i gastronòmic de la comarca.

 • Cal Grau de Torremetzena-L'Alzina

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Antiga masia reformada amb capacitat per a quatre persones, situada a la comarca de l’Anoia, des d’on es pot gaudir de l’arquitectura medieval dels seus pobles així com de l’entorn natural propi de la Catalunya central.

 • Cal Escaler

  Allotjament rural Pirineus

  Allotjament rural amb capacitat per a sis persones, situat a la comarca del Berguedà, des d’on es pot visitar el Parc Natural Cadí-Moixeró o gaudir del patrimoni cultural i gastronòmic de la zona.

 • Cal Barrusca- El Grèvol

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Antiga masia rural amb capacitat per a quatre persones que disposa d’una granja, hort propi i amplis espais exteriors equipats. Es troba a Prats del Rei, una població de la província de Barcelona destacada pel seu conjunt històric monumental d’interès turístic.

 • Cal Escloper

  Allotjament rural Paisatges Barcelona

  Cal Escloper és una masia del segle XVIII ubicada a Raval del Paisà, molt a prop del nucli rural de Fonollosa, a la comarca del Bages.

 • Can Bicicleta

  Allotjament rural Costa Barcelona

  Allotjament rural situat a la comarca de l’Alt Penedès, reconeguda per la seva activitat vitivinícola que permet gaudir de l’enoturisme però també d’un interessant patrimoni natural i cultural.

 • Cal Ton Xacó

  Allotjament rural Costa Barcelona

  Allotjament rural amb capacitat per a sis persones, que ofereix activitats d’agroturisme i compta amb una aula d’entorn rural. Es troba al poble de Sant Martí Sarroca, que compta amb monuments declarats d’interès nacional al bell mig de la comarca de l’Alt Penedès, destacada per la seva rellevància vitivinícola.

 • Cal Masover

  Allotjament rural Pirineus

  Masia ubicada dins d’una explotació agrícola i ramadera de la comarca del Berguedà, amb capacitat per allotjar disset persones i que disposa d’àmplies zones d’esbarjo. Els entorns permeten gaudir del paisatge del prepirinencs així com practicar senderisme o altes esports de muntanya.

S'estan mostrant 61 - 80 de 705 resultats.