Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

El Recó de l'Avi

Ubicat a una casa de poble completament restaurada, de pedra vista i amb els sostres abovejats, hi trobem aquest allotjament i restaurant rural, fundat l'any 1974. El Recó de l'Avi es caracteritza per una cuina típica catalana amb carns a la brasa d'alzina. Tot i que, apart de les carns, també ofereixen una gran varietat de torrades, tapes i plats de temporada, com els bolets.Elaboren un menú diari i un pels caps de setmana, el de bolets, el de la caça i la tòfona i també un menú per a grups.Se li ha atorgat la marca Compromís Biosphere, la qual certifica el seu esforç per reduir el consum energètic de les seves activitats, aconseguir més sostenibilitat mediambiental, i promoure un turisme més responsable amb l'entorn.
Preu mig
Mig
Situació
Centre ciutat
Segells i certificacions Compromís Biosphere