Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Catalina

Inaugurat el 2022, el restaurant Catalina es troba en un espai totalment renovat amb un disseny que recorda a les antigues cases dels indians i a on imperen les plantes, tant a l'interior com a l'exterior. Es troba en un entorn ideal, enmig d'una pineda i just al costat de la platja de Gavà. És perfecte per celebrar casaments o gaudir d'un àpat en parella. Disposa de salons privats, d'una terrassa ampla i del bar Catalino.L'Óscar Manresa, el xef i propietari, ha creat una carta pensada per compartir en la qual predominen els productes de mar. Es pot escollir entre diverses peces senceres de peix a la brasa, papardelle de marisc, llamàntol nacional o llagosta mediterrània a l'all, diverses elaboracions de marisc i arrossos.A més d'un celler complet per maridar els àpats, compta amb una selecció variada de còctels, des dels clàssics fins a martinis amb fruita fresca i algunes opcions sense alcohol.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Platja
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Carta de vins
Climatitzat
Menú infantil
Sommelier
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.