Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

L'Esguard

Miguel Sánchez Romera, neurocirurgià reconvertit en xef, ofereix en aquest restaurant una cuina d’autor que, pel seu agosarament, s’ha fet mereixedora d’una estrella Michelin. L’establiment s’ubica en una esplèndida masia del segle XVII l’interior de la qual és d’inspiració minimalista. La proposta gastronòmica es tradueix en un únic menú degustació amb una successió de platets on creativitat i colorit es donen la mà. A la seva carta destaquen els lloms de sardina amb paté d’oliva negra, el suc de pebrots del piquillo en mussolina de vainilla i perles de pebre, les verdures guisades en cocotte i el seu brou, l’entrecot d’ànec amb espècies i l’arròs suflé amb vainilla i curri. Miguel Sánchez Romera aprofita tots els espais de la seva masia per a muntar una cava d’oli, amb referències de totes les denominacions d’origen espanyoles; una cava de pernil ibèric i, en una cova natural, ha creat una cava de formatge amb més de 100 referències de tot Europa. La bodega de vins és excel·lent, amb més de 600 referències a la vista dels comensals. Com a curiositat, el restaurant compta amb un espai destinat a biblioteca amb prop de 2.000 títols sobre literatura culinària.
Preu mig
Alt
Situació
Urbà