Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Manairó

#
El restaurant Manairó és el resultat de la realització del projecte professional del xef català Jordi Herrera: muntar un restaurant amb personalitat, allunyat de convencionalismes, amb l'aspiració de convertir-se per mèrits propis en un dels referents principals dins de la cuina d'autor de Barcelona.Les creacions del Manairó són molt personals, com també la decoració del local: carta personalitzada, jeroglífics culinaris a les parets, escultures del mateix Herrera, plafons foradats per absorbir els sorolls i així fomentar el diàleg o pinzellades suggeridores, com ara el calamar, el gos i l'escamarlà pintats per l'artista Miquel Aparici utilitzant només cafè i sucre. Dins una carta molt canviant, cada plat està pensat i experimentat al màxim, amb creacions com ara els calamars a la romana d'ous ferrats. També hi ha menú de migdia i dos menús degustació.
Preu mig
Alt
Situació
Urbà
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Internet
Menjadors privats
Sommelier