Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Cal Ticus

Al Restaurant Cal Ticus de Sant Sadurní d'Anoia defensen la idea de fer gran cuina en petit format, fet pel qual proposen una cuina mediterrània de qualitat i una de les ofertes de vins i caves més àmplies de la zona. En la seva carta, hi tenen cabuda plats de la cuina tradicional, tant de Catalunya com del Penedès, apostant pels productes de proximitat i de temporada i per proveïdors propers. A més, en la seva oferta diària sempre hi ha l'arròs, que ofereixen també en racions individuals i que combinen amb diferents ingredients per sorprendre cada dia.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Sommelier
Terrassa
Segells i certificacions Turisme de qualitat - SICTED

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.