Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

El Cau del Vinyet

#
El restaurant El Cau del Vinyet es troba ubicat a l'Hotel Subur Marítim i es caracteritza per oferir una cuina de mercat. Ofereix menú diari i carta. Entre les seves especialitats hi ha plats com la crema de gaspatxo i cruixent de pa de gamba o el mero a la graella amb vinagreta de verduretes, a més del filet de vedella amb salsa de tòfones i puré de patates amb oli d'oliva verge, entre d'altres.Disposen d'una terrassa al costat de la piscina de l'hotel. A més, compten amb una sala on es poden celebrar banquets per a diferents esdeveniments.
Preu mig
Mig
Situació
Hotel
Platja
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Sala exterior
Terrassa