Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Can Vinyers

Ubicat en una masia del 1707, el restaurant Can Vinyers presenta un oferta gastronòmica innovadora basada en productes de primera qualitat. Es tracta d'una cuina elaborada on el seu jove xef Edgar González, format a l'escola Hoffman, mostra jocs de sabors i textures redefinint la cuina de sempre.El control de les tres sales interiors independents està en mans del seu germà Christian que, a més, s'encarrega d'oferir una acurada carta de vins i una àmplia selecció de whiskys i altres espirituosos.L'àmplia terrassa de què disposa i la seva localització dins el Club de Golf la Mola de Matadepera, li permeten també oferir la possibilitat d'organitzar actes més multitudinaris.Can Vinyers està adherit a la destinació Costa de Barcelona, certificada per Biosphere des del 2017.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Camp de golf
Serveis
Admeten targetes
Terrassa
Segells i certificacions Compromís Biosphere

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.