Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Koy Shunka

#
El restaurant japonès Koy Shunka es va inaugurar el 2008 com una versió més refinada i sofisticada del restaurant Shunka, tant pel que fa als seus plats, com en l'acurat disseny elegant i minimalista del seu interior. El nom significa 'intensa aroma de temporada' i està ubicat al barri gòtic de Barcelona, prop de la Catedral.Dirigit pel cuiner Hideki Matsuhisa, guardonat amb una estrella Michelin l'any 2013, ofereix dos menús degustació amb plats subjectes a la disponibilitat diària dels productes al mercat. Els àpats es poden gaudir al menjador o a la barra, des de la qual es poden veure els cuiners en acció. Tataki de bonítol, calamarcets al punt amb salsa d'ume, Turbot amb bolets japonesos, anguila, llamàntol o sashimi són alguns dels plats que componen els menús.
Preu mig
Alt
Situació
Nucli antic
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta de vins
Sommelier