Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Mas Albereda

Set segles d’història s’amaguen als murs de l’hotel i restaurant Mas Albereda, situat a la tranquil·la localitat de Sant Julià de Vilatorta. Al capdavant de la cuina hi ha el xef Nando Jubany, que ofereix unes receptes d’autor molt elaborades, basades en la cuina de mercat i els productes de cada temporada. Tot i que els plats es presenten de manera original seguint les pautes que marca la nova cuina, les racions són ben abundants. Així, es garanteix no solament la qualitat del menjar, sinó també la quantitat. Entre les propostes gastronòmiques, es poden trobar, de primers, l’amanida de figues, mató i anxoves; els canelons de xai de llet; les sardines amb fruites; el pop confitat amb pastanaga, o els canelons de pollastre de pagès rostit. Com a segons, ofereixen l’arròs cremós de carbassa i bolets, el magret d’ànec amb patata, el bacallà a la llauna o confitat amb tomàquet, el salmó amb puré de patata i porro o amb mongetes i bolets, a més de la terrina de garrí ibèric amb fruites. Arribada l’hora de les postres, hi ha gelats fets a casa, la magdalena de xocolata, la llet merengada amb fruita, el mató amb nyoca i mel, la mousse de xocolata blanca o la pinya a la planxa amb gelat.
Preu mig
Mig
Situació
Entorn natural
Hotel
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Climatitzat
Menjadors privats
Sala exterior
Terrassa

Al mapa