Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Masia Restaurant el Bellver

La cuina que practiquen té un punt de creativitat. Amb un menú a preu fix, es poden tastar de primers l’amanida de formatge de cabra amb panses, pipes i vinagreta de mostassa; el pastís de verdures de temporada i pomes de Girona, gratinat al forn, o els canelons de foie i magret d’ànec amb beixamel de xampinyons, entre altres propostes. De segons, tenen, per exemple, els peus de porc torrats sobre llit d’enciam i vinagreta de soja, i la cuixa d’ànec confitada amb melmelada casolana de peres. Com a postres, el pastís de l’àvia amb iogurt de fruites i xocolata. Com que es tracta d’un menú per escollir d’una llista de plats, canvia cada setmana. El Bellver és una casa autònoma cent per cent, amb plaques solars, aigua de mina i pou de gel. Treballen un hort proper i tenen el compromís de recuperar els veritables sabors del productes. Només és obert els caps de setmana o entre setmana per a grups, amb encàrrec previ. El preu del menú inclou la visita a la propera masia de l’Agustí, avui convertida en museu etnogràfic.
Preu mig
Baix