Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Masia Restaurant el Bellver

La cuina que practiquen té un punt de creativitat. Amb un menú a preu fix, es poden tastar de primers l’amanida de formatge de cabra amb panses, pipes i vinagreta de mostassa; el pastís de verdures de temporada i pomes de Girona, gratinat al forn, o els canelons de foie i magret d’ànec amb beixamel de xampinyons, entre altres propostes. De segons, tenen, per exemple, els peus de porc torrats sobre llit d’enciam i vinagreta de soja, i la cuixa d’ànec confitada amb melmelada casolana de peres. Com a postres, el pastís de l’àvia amb iogurt de fruites i xocolata. Com que es tracta d’un menú per escollir d’una llista de plats, canvia cada setmana. El Bellver és una casa autònoma cent per cent, amb plaques solars, aigua de mina i pou de gel. Treballen un hort proper i tenen el compromís de recuperar els veritables sabors del productes. Només és obert els caps de setmana o entre setmana per a grups, amb encàrrec previ. El preu del menú inclou la visita a la propera masia de l’Agustí, avui convertida en museu etnogràfic.
Preu mitjà
Baix

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.