Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 11 - 20 de 67 resultats.
 • Oficina Comarcal de Turisme del Moianès

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Els visitants hi trobaran tot tipus d'informació per descobrir aquesta comarca, així com també visites guiades a l'Ecomuseu del Moianès.

 • Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú té l'objectiu d'oferir tota la informació necessària per descobrir el municipi i la comarca del Garraf, i proposa al visitant indrets, serveis i activitats per realitzar en família, parella o amics.

 • Oficina de Turisme de Prats de Lluçanès

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Oficina de turisme ubicada al mateix edifici que l'ajuntament i que proporciona informació sobre la vila i les activitats que s'hi poden realitzar.

 • Oficina de Turisme de Sitges

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sitges informa el visitant de tot el que ofereix la ciutat en tots els aspectes. Disposa d'un programa exclusiu per a empreses dedicat a l'organització d'esdeveniments. També organitza visites guiades.

 • Oficina de Turisme de Santa Susanna

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Santa Susanna ofereix tota la informació sobre la localitat i rodalia. Disposa de xarxes socials per poder realitzar qualsevol consulta en línia.

 • Oficina de Turisme d'Arenys de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  A Arenys de Mar hi ha una gran varietat d'atractius turístics diferents que permeten escollir entre patrimoni, gastronomia, mar o oci. L'oficina es troba al centre de la vila, des d'on informen de totes les opcions de visita a la localitat.

 • Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac informa i assessora el visitant de tot el que la ciutat i la rodalia ofereix. És també punt d'informació de les rutes de les Viles Termals de Catalunya i de les Tres Viles, i es troba situada al mateix edifici del centre d'art Fundació Palau, que acull la col·lecció d'art de Josep Palau i Fabre.

 • Oficina de Turisme de Calella

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Calella és la millor manera de conèixer el municipi i la rodalia. Proporciona itineraris per als amants de la natura, l'agenda d'esdeveniments culturals, la guia de les millors platges, i té cura dels turistes que tenen qualsevol tipus de problema.

 • Oficina de Turisme de Berga

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de Berga ofereix informació sobre les activitats esportives que es fan a la comarca i visites guiades a la població, a més d'informar de tot allò referent a La Patum, la seva festa més internacional.

 • Oficina de Turisme de Subirats

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Aquest punt d'informació turística de Subirats ofereix, a més de l'atenció al visitant, visites guiades, lloguer de bicicletes i zones de reunions, entre altres serveis. A més, la majoria de les rutes vitivinícoles de Subirats comencen des d'aquí.

S'estan mostrant 11 - 20 de 67 resultats.