Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 67 resultats.
 • Centre d'informació de Tavèrnoles

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  El Centre d'Informació de Tavèrnoles, ubicat just al nucli del poble, a on queda l'església, ofereix informació sobre la població i els voltants, a més d'una exposició permanent.

 • Punt d'Informació Turística de Santa Maria de Palautordera

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Centre d'informació sobre el municipi de Santa Maria de Palautordera, a on visitants i locals poden trobar fulletons informatius i atenció turística de la zona, entre altres serveis.

 • Punt d'Informació Turística a La Tossa de Montbui

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Servei d'informació i atenció turística als visitants del cim de la Tossa de Montbui, un dels punts de més interès a la comarca de l'Anoia. Disposa d'informador turístic entre abril i octubre.

 • Oficina d'Informació Cultural i Turística d'Igualada

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Oficina de promoció dels diversos punts d'interès culturals i turístics tant de la ciutat com de la comarca. Es va inaugurar el 2006 com a punt d'informació de 24 hores.

 • Punt d'Informació Turística de La Sala

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Punt d'Informació Turística de Sant Salvador de Guardiola i l'entorn situat a l'espai polivalent de La Sala, al centre de la població. Ofereix assessorament, recomanacions i altres serveis per als visitants.

 • Oficina Municipal de Turisme de Vilafranca del Penedès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a l'edifici de l'ajuntament, aquesta oficina de turisme ofereix diversos serveis i assessorament als visitants, amb tota mena d'informacions d'interès: visites, propostes, rutes... També ofereix visites guiades i servei de lloguer de material.

 • Centre d'Informació de Vilanova de Sau

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Punt d'informació turística dedicat a aquest espai natural. Ofereix assessorament i informació als visitants sobre el pantà, el seu entorn i les activitats que s'hi poden practicar. Disposa d'una exposició oberta al públic.

 • Oficina de Turisme i Comerç Centre

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina municipal i comarcal d'informació turística de la comarca del Baix Llobregat. Es troba al centre de Castelldefels i inclou botiga de records, entre altres instal·lacions.

 • Oficina de Turisme Castelldefels Platja

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina municipal d'informació per als usuaris de la platja i assessorament turístic local i comarcal del visitant. Disposa de lavabos públics i altres instal·lacions.

 • Oficina de Turisme de Sant Cugat del Vallès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'oficina dona informació no només del patrimoni de la ciutat sinó de les rutes turístiques d'altres indrets de Catalunya o de l'Estat espanyol. A la part exterior disposa d'un punt d'accés interactiu que permet, fora de l'horari d'atenció, rebre informació a la carta.

S'estan mostrant 31 - 40 de 67 resultats.