Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 66 resultats.
 • Punt d'Informació Turística de La Sala

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Punt d'Informació Turística de Sant Salvador de Guardiola i l'entorn situat a l'espai polivalent de La Sala, al centre de la població. Ofereix assessorament, recomanacions i altres serveis per als visitants.

 • Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de turisme oberta el 2001 per atendre i informar sobre el municipi als turistes que hi arriben. També atenen les sol·licituds d'informació de Sant Pere de Ribes a través dels diversos canals disponibles: correu electrònic, telèfon, correu ordinari o fax.

 • Centre d'Informació de Vilanova de Sau

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Punt d'informació turística dedicat a aquest espai natural. Ofereix assessorament i informació als visitants sobre el pantà, el seu entorn i les activitats que s'hi poden practicar. Disposa d'una exposició oberta al públic.

 • Oficina d'Informació La Mongia de Vilamajor

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Punt d'informació sobre rutes i activitats a l'entorn del parc natural i l'àrea de Vilamajor. L'oficina es troba en un petit local a davant de l'església de Sant Pere de Vilamajor.

 • Oficina Municipal de Turisme de Vilafranca del Penedès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a l'edifici de l'ajuntament, aquesta oficina de turisme ofereix diversos serveis i assessorament als visitants, amb tota mena d'informacions d'interès: visites, propostes, rutes... També ofereix visites guiades i servei de lloguer de material.

 • Oficina de Turisme de la Torre de la Vídua de Can Sala

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  En un dels conjunts arquitectònics més emblemàtics de la ciutat, aquesta Oficina de Turisme ofereix informació sobre el municipi, les visites que s'hi poden fer i la programació d'esdeveniments culturals.

 • Porta del delta - Oficina Turisme Can Camins

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Porta del Delta és un servei d´informació i promoció turística del Prat de Llobregat ubicat a l´Oficina de Turisme de Can Camins, amb accés a un mirador durant les hores d'apertura.

 • Oficina de Turisme de Súria

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Oficina de Turisme al barri antic d'aquesta localitat d'origen medieval. Es tracta d'un punt d'informació per conèixer tot allò que es pot fer al municipi i els seus atractius turístics, així com per reservar visites guiades del poble.

 • Oficina de Turisme i Comerç Centre

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina municipal i comarcal d'informació turística de la comarca del Baix Llobregat. Es troba al centre de Castelldefels i inclou botiga de records, entre altres instal·lacions.

 • #

  Oficina de Turisme de Rubí

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Aquest punt d'informació està situat en un dels accessos al centre de la ciutat i ofereix totes les possibilitats i els recursos per conèixer Rubí i la rodalia.

S'estan mostrant 31 - 40 de 66 resultats.