Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Et PROPOSEM

Parc a taula

Guadeix dels parcs naturals, la producció artesanal i la vitucultura més propera a través de la gastronomia que t'ofereixen els seus restaurants.

Col·lectius de cuina

Productors, cuiners i restaurants arrelats al territori i que promouen la cuina i els productes més propis i característics de les comarques de Barcelona.

Cuina catalana

Plats típics del país, amb ingredients del territori i de qualitat, elaborats seguint mètodes respectuosos amb la tradició.

Slow Food

Cuina rural, ecològica i tradicional basada en el lema Bo, Net i Just, a tots els nivells de la gastronomia, els productes, l'elaboració i l'experiència.

Estrella Michelin

A  les comarques de Barcelona menjaràs molt bé. Més d'una trentena de restaurants ha vist reconeguda la seva cuina amb alguna estrella.

Troba!*

* Restaurants

Barcelona és molt més publica restaurants membres de col·lectius de cuina i segells associats a la qualitat, als productes locals i al compromís amb el territori: SICTED, Guia Michellin, Guia Repsol, Relais Chateux, Parc a Taula, Cuina Catalana, Hotel gastròmic, Slowfood i els col·lectius de cuina de les comarques de Barcelona.