Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 60 de 88 resultats.
  • Safron Mediterranean Bistro

    Restaurants Costa Barcelona

    Gastronomia mediterrània basada en productes de temporada és la carta de presentació del Safron Mediterranean Bistro, a Sitges. Snacks freds i calents i tapes, àpats més informals i una agradable estança a la vora de la piscina exterior de l’hotel conviuen amb una variada oferta d’arrossos i paelles enmig d’un ambient distés.

  • #

    Fonda Sala

    Restaurants Paisatges Barcelona

    La Fonda Sala és un establiment familiar que proposa una cuina de mercat variada, basada en la tradició i aprofitant el producte de la terra més propera.

  • #

    Restaurant Hostal Cal Fuster

    Restaurants Pirineus

    Antiga fonda de camí ral situada en una cruïlla de camins, Cal Fuster és avui un hostal rural amb un molt bon restaurant qua posta per una gastronomia ecològica i de proximitat. 

  • Samaranch Park

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant Samaranch Park està situat a 400 m del centre urbà de Molins de Rei. A la planta baixa hi ha el restaurant, d'especialitats a la carta d'autèntica cuina tradicional catalana i mediterrània; també té sales privades i una sala per a la celebració de banquets.

  • Rosamar

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Rosamar va néixer l’any 1979 al centre de Barcelona, però després de 25 anys va tornar a les arrels de la seva gent, el poble de Balsareny, al Bages. La seva base és catalana i de temporada, amb productes de la comarca i una cuina molt saborosa. Disposa de dos menjadors privats per a celebracions familiars o d'empresa.

  • El Racó de la Cigonya

    Restaurants Costa Barcelona

    El Racó de la Cigonya, inaugurat l’any 2000, és un restaurant que ofereix una cuina tradicional amb una tècnica moderna i que potencia la creativitat. La cuina, formada per un equip jove, explora constantment nous mètodes de creació.El restaurant té tres menjadors i una terrassa.

  • Torres Petit

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El Torres Petit és un model de negoci familiar en la més pura tradició catalana. El 1910 fou una fonda, i l’any 1986 va néixer el restaurant de la mà dels germans Molera. La cuina es va fer gran i el Torres, petit. La remodelació era una necessitat i s’ha traduït en dos espais amb aires càlids i clàssics on gaudir d’una cuina d’arrels tradicionals, tractades amb talent d’autor.

  • Fonda Neus

    Restaurants Costa Barcelona

    L'equip de la cuina de la Fonda Neus ofereix una cuina tradicional catalana i un maridatge de plats elaborats amb essència de cava. És un dels restaurants més clàssics de Sant Sadurní d'Anoia.

  • El Palau Vell

    Restaurants Costa Barcelona

    El Palau Vell és tota una institució: es tracta tant del lloc de reunió de cicloturistes als matins, com del punt de trobada per a organitzar celebracions i menjars de negocis, tot gràcies trobar-se a prop d'un polígon industrial.

  • Esmarris

    Restaurants Costa Barcelona

    Esmarris ofereix una cuina de base mediterrània però arriscada, amb tocs moderns i innovadors. Una alta qualitat i un celler destacable donen forma a una idea, que pren cos en un local elegant, i que es tradueix en receptes de sempre, algunes d'elles reinterpretades.

  • #

    El Mirador de Sant Just

    Restaurants Costa Barcelona

    El Mirador de Sant Just és el restaurant ubicat a la ximeneia d'una antiga fàbrica de ciment. Els forjats i les estructures de formigó s'han conservat intactes i es combinen amb mobles moderns de fusta. Elaboren cuina de temporada i de productes locals i ofereixen carta i diferents menús.

  • El Racó

    Restaurants Costa Barcelona

    El Racó és un restaurant de marcada tradició i ambient casolà, on dia a dia ofereixen una cuina senzilla, però amb bons productes i un servei familiar, i procuren que el protagonista sigui el client. Diàriament, seleccionen els millors productes del mercat i els acompanyen amb productes de temporada per aconseguir una cuina senzilla i honesta.

  • El Mascarón

    Restaurants Costa Barcelona

    El Mascarón és un restaurant de caire familiar que proposa una cuina marinera mediterrània. Brilla especialment en l'elaboració de paelles, fideuàs, amanides i pica-pica de marisc. Disposa de salons especialment indicats per a la celebració d'àpats d'empresa o en grup.

  • Follia

    Restaurants Costa Barcelona

    Una antiga masia exquisidament restaurada a Sant Joan Despí, a tocar de Barcelona, és el bressol de La Follia. Fusta, pedra, ferro i vidre conformen un elegant escenari on Jó Baixas, el xef, porta al límit la seva creativitat en un espai oníric on sentir-se còmode i on gaudir d’una cuina d’alt nivell. Creacions innovadores, sovint un xic excèntriques, que, tanmateix, mai no obliden les seves arrels.

  • #

    El Racó de la Cigonya

    Restaurants Costa Barcelona

    A l'any 2000, naixia als Monjos un nou concepte gastronòmic basat en la tradició de la cuina catalana, la innovació i la creativitat. Tant l'exploració de nous mètodes d'aplicar els cànons culinaris tradicionals com el disseny de plats, fets amb productes de proximitat i de temporada, formen part de la filosofia d'El Racó de la Cigonya.

  • #

    El Cau del Vinyet

    Restaurants Costa Barcelona

    El Cau del Vinyet és acollidor i ofereix una cuina de mercat més que correcta amb plats força destacats. L'establiment disposa de terrassa i, a més, d'un saló per a tota mena de celebracions.

  • El Cingle

    Restaurants Costa Barcelona

    Elegància i presentació es donen la mà per acompanyar la cuina d'El Cingle, de Montse Estruch, un restaurant que combina els productes de temporada amb deliciosos sabors exòtics. Compta amb una gran varietat de propostes i diferents línies, des de la més informal a una més luxosa, una carta de vins i aigües molt completa i un menjador ampli i modern.

  • #

    El Bellver La Calma

    Restaurants Costa Barcelona

    El Bellver, que es troba a La Calma Parc Etnològic de Tagamanent, és un restaurant que aposta per una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics i de la terra.

  • Casa Nostra

    Restaurants Costa Barcelona

    Casa Nostra és un restaurant que es dedica a la cuina mediterrània, elaborada amb productes ecològics, de temporada i de proximitat.

  • #

    Capritx

    Restaurants Costa Barcelona

    Capritx és un restaurant que es caractaritza per oferir una cuina creativa elaborada amb productes ecològics, de qualitat i de temporada. L'any 2010, el xef va aconseguir una estrella Michelin. 

S'estan mostrant 41 - 60 de 88 resultats.