PER LLEPAR-TE'N ELS DITS!

Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 20 de 31 resultats.
  • Hostal de la Plaça

    Restaurants Costa Barcelona

    El Restaurant Hostal de la Plaça, a Cabrils, és un establiment emblemàtic amb més de 50 anys d’història regentat per la tercera generació de la mateixa família. La seva cuina, mediterrània però actualitzada i oberta, i sempre pendent de l’estacionalitat, surt a la llum en una antiga masia del segle XVII que ha estat restaurada.

  • Picnic

    Restaurants Costa Barcelona

    Situat al passeig marítim, amb la platja a tocar i vistes a la Punta de Sitges, el restaurant Picnic és el lloc ideal per gaudir de la cuina marinera com una paella, un arròs, peix o qualsevol de les seves especialitats: els farcellets de llagostins cruixents, les sardines a la brasa, l'arròs de porc ibèric amb ceps i trompetes de la mort o les carxofes en tempura. Elaboren carta, menú i menú per a nens, i també plats per a celíacs. Ofereixen una carta de vins de la comarca i disposen d'espais versàtils per a tot tipus d'esdeveniments, així com d'una gran terrassa.

  • Les Marines

    Restaurants Costa Barcelona

    Les Marines, a primera línia de platja a Gavà Mar, és un gran restaurant, ideal per a celebracions de grup, que ofereix una carta basada en productes de temporada i un menú degustació de quatre plats. L’establiment disposa d’un espai de tres hectàrees envoltat de pins al costat de la platja, on és possible organitzar festes temàtiques a gust del consumidor.

  • #

    La Cucanya

    Restaurants Costa Barcelona

    La Cucanya va tenir sabor italià en els seus inicis, però avui dia presenta una proposta de cuina marinera i del país. El local, situat als afores de Vilanova i la Geltrú, en un bell paratge sobre el mar, destaca també per oferir quinze especialitats de pastisseria d'elaboració pròpia.

  • #

    Sant Jordi 'Ca la Katy'

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant Sant Jordi "Ca la Katy" és un restaurant de Sant Martí Sarroca especialitzat en la cuina penedesenca, amb el maridatge dels millors vins i caves de la terra. A més, al llarg de l'any, aquest restaurant organitza interessants jornades gastronòmiques en les que es destaquen productes com els bolets i les aus de corral.

  • #

    Ramon

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus.

  • Palmira

    Restaurants Barcelona

    En aquest establiment, també conegut com el Balcó de Canyet, cada plat es cuida al detall i posa en valor les textures i els sabors. La carta, exclusiva, inclou plats com Ferrero Rocher de foie, ametlles caramelitzades, i xocolata pintada amb pols d’or; amanida de llamàntol, mongetes i salsa de coral; o rap arrebossat amb romesco i crema de calçots.

  • La Pineda

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant La Pineda ofereix moltíssimes possibilitats per celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment. La cuina ofereix també un ventall molt ampli d'opcions per triar i remenar. També tenen un servei de càtering molt complet.

  • #

    La Nansa

    Restaurants Costa Barcelona

    L'arròs a la sitgetana és el plat més representatiu de la cuina de La Nansa, un local familiar de Sitges al capdavant del qual ja hi han estat cinc generacions. 

  • #

    La Fonda

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al restaurant La Fonda, ubicat a l'edifici de La Fàbrica, el xef Sergi Costa ens ofereix tot un món de reinterpretacions de la cuina catalana. Aquest món fa referència a la cuina de l'Ignasi Domènech, manresà i pioner de la gastronomia catalana moderna, tot acompanyat amb vins de la comarca del Bages.

  • #

    Hotel Robert

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant de l'Hotel Robert està especialitzat en plats de la cuina tradicional catalana com, per exemple, l'ànec amb naps o les cebes farcides de l'Anoia. És un edifici de principis de segle, reformat el 1994, que manté l'estil clàssic tradicional amb un ambient molt acollidor.

  • Hotel Can Rafel

    Restaurants Costa Barcelona

    Al restaurant de l'Hotel Can Rafel es pot degustar l'alta cuina amb una base tradicional i uns sabors autèntics. També menús especials i el menú degustació del xef.

  • #

    Hostal Abat Cisneros

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El Restaurant Hostal Abat Cisneros està situat a l’edifici de l’Hotel Hostal Abat Cisneros. El menjador, que al segle XVI allotjava les cavallerisses, té una extraordinària volta de pedra per sostre i la roca viva per paret. Ofereix un ambient tranquil i agradable on, amb amics i familiars, es pot gaudir d’una excel·lent cuina tradicional catalana.

  • #

    Hispània

    Restaurants Costa Barcelona

    Hispània era el nom d’un garatge d’Arenys de Mar que, el 1959, van adquirir els Rexach per convertir-lo en una casa de menjars. Les filles van heretar el negoci i el van dur fins a tenir una estrella Michelin. Productes de mercat i de temporada i una sèrie d’àpats que s’han elaborat des de sempre, cuinats amb tot el sabor de la tradició, formen el receptari de la casa.

  • Samaranch Park

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant Samaranch Park està situat a 400 m del centre urbà de Molins de Rei. A la planta baixa hi ha el restaurant, d'especialitats a la carta d'autèntica cuina tradicional catalana i mediterrània; també té sales privades i una sala per a la celebració de banquets.

  • #

    El Rossegall

    Restaurants Costa Barcelona

    El Rossegall és un espai familiar i agradable. La seva carta, molt completa, recull la matèria primera que arriba del mar amb productes i propostes com el cargol de punxes, les tallerines, els calamarsons, les gambes i escamarlans típics de Vilanova, el bull de tonyina, l'all cremat, el peixet de plata o la sípia a la bruta.

  • #

    El Palau Vell Restaurant

    Restaurants Costa Barcelona

    Al restaurant El Palau Vell pots gaudir cada dia d'un autèntic esmorzar a la brasa, per abans de dinar disposa d'un vermut, i pel dinar pots tastar la seva cuina a partir de la carta o menú.

  • El Cingle

    Restaurants Costa Barcelona

    Elegància i presentació es donen la mà per acompanyar la cuina d'El Cingle, de Montse Estruch, un restaurant que combina els productes de temporada amb deliciosos sabors exòtics. Compta amb una gran varietat de propostes i diferents línies, des de la més informal a una més luxosa, una carta de vins i aigües molt completa i un menjador ampli i modern.

  • #

    El Cau del Vinyet

    Restaurants Costa Barcelona

    El Cau del Vinyet és acollidor i ofereix una cuina de mercat més que correcta amb plats força destacats. L'establiment disposa de terrassa i, a més, d'un saló per a tota mena de celebracions.

  • #

    Can Jubany

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Nandu Jubany i Anna Orte són els inspiradors d'aquest projecte de visita obligada que compta amb una estrella Michelin i que es basa en la fortalesa de l'equip i en una filosofia que posa l'accent en la cuina catalana, en la cultura i en l'emoció, però sense aparcar la innovació.

S'estan mostrant 1 - 20 de 31 resultats.