Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 30 de 332 resultats.
  • #

    Els Roures

    Restaurants Pirineus

    Els Roures ofereix una cuina tradicional del Berguedà. Emplaçat en un entorn natural idíl·lic, envoltat de boscos, està especialitzat en guisats i carns de caça a la brasa. És recomanable anar-hi a la tardor, quan els bolets acompanyen moltes de les seves propostes culinàries.

  • El Recó de l'Avi

    Restaurants Pirineus

    Restaurant rural especialitzat en carns a la brasa i cuina tradicional catalana.

  • #

    El Cigró d'Or

    Restaurants Costa Barcelona

    Vilafranca del Penedès és, des del 2012, la nova casa d'El Cigró d'Or, el restaurant que Oriol Llavina va regentar durant deu anys a Gelida. Llavina hi segueix al capdavant, i l'esperit és el mateix: una cuina inquieta com ell, molt viva i intensa, i que aspira a seguir creixent i treballant els productes de la terra promovent la tradició vinícola del Penedès.

  • Can Vinyers

    Restaurants Costa Barcelona

    La calidesa de les gruixudes parets de roca sota la protecció de les bigues de fusta dóna caliu a una masia que avui dia acull el Restaurant Can Vinyers, a Matadepera. El jove xef Edgar González està al capdavant d’una cuina basada en productes de primera qualitat i que, mostrant jocs de sabors i textures, redefineix la cuina de sempre.

  • Can Major

    Restaurants Costa Barcelona

    Negoci ubicat a Montmeló què a l'actualitat porten les filles dels fundadors, les quals ens regalen aquesta frase: La cuina és la sensibilitat de percebre l'entorn que ens ha vist crèixer. I aquesta és la filosofia del seu restaurant, apostant per la cuina d'autor, de temporada, Km 0 i Slow food. Elaboren un menú de migdia i disposen d'una extensa carta de vins. També organitzen qualsevol tipus de celebració i disposen de servei de càtering. Aquest establiment és troba a prop del Circuit de Montmeló.

  • Hostal de la Plaça

    Restaurants Costa Barcelona

    El Restaurant Hostal de la Plaça, a Cabrils, és un establiment emblemàtic amb més de 50 anys d’història regentat per la tercera generació de la mateixa família. La seva cuina, mediterrània però actualitzada i oberta, i sempre pendent de l’estacionalitat, surt a la llum en una antiga masia del segle XVII que ha estat restaurada.

  • #

    Lasal del Varador

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant Lasal del Varador, situat a primera línia de mar, ofereix una cuina elaborada amb productes ecològics, de temporada i de proximitat en un espai sostenible. 

  • Cal Carter Perich

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Aquest restaurant, situat al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac, ofereix una bona cuina tradicional i de mercat elaborada amb productes autòctons i de temporada.

  • La Pastora

    Restaurants Costa Barcelona

    Restaurant que es caracteritza per oferir una cuina tradicional catalana de qualitat, elaborada amb productes naturals. Destaquen els esmorzars de forquilla i els plats de muntanya.

  • La Mola

    Restaurants Costa Barcelona

    Restaurant que ofereix una cuina tradicional catalana elaborada amb productes de proximitat i de qualitat. Destaquen les seves vistes, ja que està situat a 1.104 metres d'alçada.

  • Picnic

    Restaurants Costa Barcelona

    Situat al passeig marítim, amb la platja a tocar i vistes a la Punta de Sitges, el restaurant Picnic és el lloc ideal per gaudir de la cuina marinera com una paella, un arròs, peix o qualsevol de les seves especialitats: els farcellets de llagostins cruixents, les sardines a la brasa, l'arròs de porc ibèric amb ceps i trompetes de la mort o les carxofes en tempura. Elaboren carta, menú i menú per a nens, i també plats per a celíacs. Ofereixen una carta de vins de la comarca i disposen d'espais versàtils per a tot tipus d'esdeveniments, així com d'una gran terrassa.

  • Mas Roquer

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a Vilanova i la Geltrú, al càmping de primera categoria Vilanova Park, aquest establiment és una masia envoltada de jardins ideal per anar amb nens que disposa de menjador interior i de salons privats per a diverses celebracions. Elaboren cuina de mercat i de temporada i disposen de plats sense gluten i per a vegetarians que ofereixen en un menú diari de dilluns a divendres i a un altre pels caps de setmana.

  • Les Marines

    Restaurants Costa Barcelona

    Les Marines, a primera línia de platja a Gavà Mar, és un gran restaurant, ideal per a celebracions de grup, que ofereix una carta basada en productes de temporada i un menú degustació de quatre plats. L’establiment disposa d’un espai de tres hectàrees envoltat de pins al costat de la platja, on és possible organitzar festes temàtiques a gust del consumidor.

  • #

    La Cucanya

    Restaurants Costa Barcelona

    La Cucanya va tenir sabor italià en els seus inicis, però avui dia presenta una proposta de cuina marinera i del país. El local, situat als afores de Vilanova i la Geltrú, en un bell paratge sobre el mar, destaca també per oferir quinze especialitats de pastisseria d'elaboració pròpia.

  • Genito Ibèrics i Vins

    Restaurants Costa Barcelona

    Genito Ibèrics és un negoci de tota la vida ubicat a un local del Torrent de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú ampli, familiar, modern i funcional dedicat majoritàriament a les tapes, tot i que també es pot gaudir d'una cuina de proximitat. Algunes de les seves especialitats són les patates braves, els calamars sevillans i la gamba de Vilanova.

  • #

    Cal Ticus

    Restaurants Costa Barcelona

    Cal Ticus és un restaurant on tastar els productes autòctons i una gastronomia que mostra la innovació i l'evolució de la cuina tradicional de la zona. Aposta per les matèries primeres de temporada i de proximitat, així com per submergir-se en el món dels vins i caves de la comarca.

  • Robert de Nola

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant de Pep Riu practica una cuina de reinterpretació de les receptes tradicionals. La seva carta mostra una gastronomia arrelada al seu entorn, que va des de plats del dia a més d’una trentena de receptes estables. Ofereix menús que prenen com a base els espinacs, els carbassons i altres productes frescos de la terra, acompanyats d’una carta de vins completa i en un menjador amb uns finestrals espectaculars.

  • La Lluna en un Cove

    Restaurants Costa Barcelona

    Restaurant ubicat al casc antic del Prat de Llobregat que aposta per la cuina creativa amb un fons de tradició, utilizant productes de l'hort, de proximitat. La seva especialitat és el pollastre Pota Blava, les carns, el peix i les verdures fresques.

  • Restaurant Can Dimas

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant Can Dimas, situat al passeig marítim de Mataró, és un punt de referència en la cuina de la ciutat.

  • #

    Ramon

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus.

  • Pizzeria Cap de la Vila

    Restaurants Costa Barcelona

    La primera pizzeria de l’Estat espanyol va obrir a Sitges el 1966. La van batejar com Cap de la Vila, perquè estava situada a bell mig del poble, a la plaça de la Vila. La seva especialitat és la cuina italiana, i ofereixen pasta fresca d’elaboració pròpia i pizza artesanal.

  • Petit Comitè

    Restaurants Barcelona

    Aquest cèntric restaurant ofereix, de la mà del xef Nandu Jubany, una cuina que busca l'equilibri entre tradició i creativitat, sempre amb productes de temporada i de proximitat. Disposa d'un menú degustació i de menús per a grups.

  • Palmira

    Restaurants Barcelona

    En aquest establiment, també conegut com el Balcó de Canyet, cada plat es cuida al detall i posa en valor les textures i els sabors. La carta, exclusiva, inclou plats com Ferrero Rocher de foie, ametlles caramelitzades, i xocolata pintada amb pols d’or; amanida de llamàntol, mongetes i salsa de coral; o rap arrebossat amb romesco i crema de calçots.

  • #

    Pakta

    Restaurants Barcelona

    Restaurant d'alta cuina que fusiona la gastronomia japonesa amb la mediterrània. Disposa d'un únic menú degustació en el qual predominen els plats a base de peix fresc i verdures de temporada. La decoració del local és moderna i acollidora.

  • Ospi

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al restaurant Ospi, l'Òscar Piedra elabora unes tapes que, seguint la base de la tradició de sempre, es preparen amb una presentació molt més original per demostrar que el disseny també pot arribar a aquests petits plats. A més d’aquestes singulars tapes, també hi ha servei de menú diari, esmorzars i sopars. Per a qui vulgui gaudir d’un ventall més ampli de receptes, hi ha l’espai del restaurant, amb capacitat per a unes quaranta persones. La decoració és moderna i elegant, molt més formal que a la cafeteria. Els plats són el resultat de l’estudi de la cuina tradicional sempre sota la imaginació del xef.

  • Osmosis

    Restaurants Barcelona

    Restaurant ubicat a l'Eixample barceloní especialitzat en alta cuina catalana. Disposa de diversos menús degustació per escollir segons la gana que es tingui i per ajustar-se al temps de què es disposi. És un local allargat, dividit en dues plantes i decorat amb sobrietat i elegància.

  • Nuclo

    Restaurants Barcelona

    Dins el recinte firal Fira de Barcelona Gran Via trobem aquest restaurant, que ofereix cuina de mercat amb tocs creatius. Disposa d'una agradable terrassa i de tres salons privats. Només està obert al migdia de dilluns a divendres.

  • #

    Neichel

    Restaurants Barcelona

    El Neichel és un dels referents gastronòmics de Barcelona, concretament al barri de Pedralbes. Amb el Jean-Louis i el seu fill Mario als fogons, compta amb una estrella Michelin guanyada a pols en una sala elegant, confortable i premiada pel seu interiorisme, i on s’assaboreix una cuina mediterrània clàssica i de mercat plena de varietat.

  • #

    Nectari

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant, modern i acollidor, situat al costat de l'estació de Sants de Barcelona, està dirigit pel xef Jordi Esteve i té una estrella Michelin. Ofereix una cuina tradicional amb un toc actual i disposa de diversos menús.

  • #

    Món

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Món fa una nova proposta gastronòmica al Bages: platets per compartir basats en els ingredients de temporada dels seus horts, i els productes propis del territori, amb el toc de qualitat sempre present a Sant Benet. Més de 20 propostes suggerents amb les que es pot dinar, sopar o fer un mos entre hores, ja sigui a la sala o bé a la renovada terrassa exterior.

S'estan mostrant 1 - 30 de 332 resultats.