Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 60 de 64 resultats.
 • Baix Montseny

  Restaurants Costa Barcelona

  Es tracta d'un restaurant-braseria especialitzat en torrades, entrepans i pollastre a la brasa, que disposa d'una sala per a celebracions i festes privades. Ofereix un menú de migdia basat en la cuina mediterrània.

 • Les Voltes de Talamanca

  Restaurants Paisatges Barcelona

  D'estil rústic i parets de pedra, Les Voltes de Talamanca és un restaurant que ofereix una cuina casolana elaborada a partir de productes de temporada. 

 • L'Olla dels Experiments

  Restaurants Paisatges Barcelona

  L'Olla dels Experiments és un restaurant que ofereix menú i carta basats en una cuina tradicional i d'autor. La venda de vins, les degustacions i els tasts a mida, a més, són algunes de les activitats que organitza.

 • Parrilla del Pou Nou

  Restaurants Costa Barcelona

  La Parrilla del Pou Nou és un restaurant argentí que ofereix pasta italiana, peix i carns a la brasa i una carta de vins tant locals com argentins.

 • El racó de Can Brossa

  Restaurants Costa Barcelona

  El racó de Can Brossa és un restaurant ubicat a una masia del segle XIII. Elabora plats basats en la cuina tradicional catalana amb productes de qualitat de collita pròpia. Destaca per l'entorn natural que la rodeja.

 • Restaurant Cal Pagès

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Amb vint anys d'experiència en el sector, Cal Pagès és un restaurant de cuina de mercat elaborada amb productes frescos i de temporada. Destaca per la seva gran oferta gastronòmica acompanyada d'una variada carta de vins i caves.

 • L'Esclopet

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant assador que ofereix una cuina casolana i tradicionalment catalana, elaborada amb productes de proximitat i de qualitat. Disposa de menú, carta i d'una terrassa situada en un entorn natural. 

 • Cal Jutge

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Cal Jutge és un resturant de cuina tradicional catalana que combina menús casolans, vegetarians i d'autor. Es troba a una casa de l'any 1700 i disposa de menjadors amples i acollidors on poder degustar productes de proximitat i de temporada. 

 • Restaurant Cal Nunci

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Situat en una casa rústica construida l'any 1738, Cal Nunci és un restaurant de cuina tradicional i de mercat. Ofereix menús elaborats amb productes de temporada.

 • Mas Blanc

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant i cocteleria de cuina catalana, casolana i de mercat. Disposen de menú diari i carta de nit. Destaca la gran terrassa, ideal per fer celebracions especials.

 • Cal Ros

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Cal Ros és un restaurant de cuina casolana catalana. Ofereix un menú amb productes de proximitat i de temporada, així com unes grans vistes de la serra de la Mussara.

 • Cals Frares

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Cals Frares és un restaurant de cuina casolana que elabora menús diaris i per a grups amb productes naturals collits de l'hort Verduras Ribosa. Està situada en una masia restaurada en un entorn natural i disposa d'una terrassa i un celler.

 • El Cel de les Oques

  Restaurants Costa Barcelona

  El Cel de les Oques es caracteritza per oferir una cuina actual i de mercat ben elaborada, i amb productes de proximitat. Ofereix menú de migdia i menú degustació, ambdós de temporada.

 • El Cruce Restaurant

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant de cuina mediterrània que ofereix una carta a partir de productes frescos i de temporada. Compta amb un celler propi gestionat pel propietari del restaurant, amant de la viticultura.

 • Can Bruguera

  Restaurants Costa Barcelona

  Can Bruguera és un restaurant de cuina tradicional catalana situat en un entorn natural. Ofereix productes de la terra de gran qualitat i està especialitzat en elaborar carn a la brasa. A més, organitza tot tipus d'esdeveniments.

 • Can Casellas Restaurant

  Restaurants Costa Barcelona

  Can Casellas és un una masia convertida en restaurant que ofereix el millor de la cuina tradicional combinada amb la contemporània. Disposa d'una carta d'alta qualitat elaborada amb ingredients procedents del mercat o de l'hort de la masia.

 • Restaurant Masia Pou de Glaç

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant que disposa d'unes instal·lacions ben equipades i una ubicació privilegiada per organitzar tota mena d'esdeveniments socials com casaments, aniversaris o reunions de negocis. Ofereix menús diaris, de cap de setmana, especials i esmorzars de forquilla.

 • Restaurant Santuari del Corredor

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant situat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Ofereix una cuina tradicional i casolana, amb una extensa varietat de carns a la brasa i productes de temporada.

 • Restaurant Way

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Restaurant especialitzat en cuina catalana casolana elaborada amb productes de qualitat i de mercat. Disposen de diferents menús, de terrassa i de sales privades per a celebracions. 

 • Masia Can Rimblas

  Restaurants Costa Barcelona

  És un restaurant especialitzat en calçots que destaca per estar en un entorn natural. D'ambient rural i auster, és un lloc ideal per tastar productes de temporada, preparats a l'estil casolà.

S'estan mostrant 41 - 60 de 64 resultats.