Arenys de Mar

La mítica Sinera de Salvador Espriu conserva l'encant d'una població tradicionalment marinera amb un ric patrimoni arquitectònic i festiu. Passejar per la riera, eix vital i comercial, caminar pels rials de sorra, o tastar plats mariners en els restaurants del port després de visitar la llotja del peix són algunes de les activitats que conviden el visitant a descobrir una població que atresora joies com el retaule barroc de l'església de Santa Maria, un cementiri monumental, l'antiga fàbrica de licor Calisay o el Museu de la Punta Frederic Marès.

Imprescindibles

- Visitar l'església de Santa Maria. - Admirar les escultures modernistes del cementiri. - Gaudir de la platja i el mar. - Passejar per la Riera. - Assistir a la subhasta del peix, a la llotja dels pescadors del port. Comarques
Maresme

Al mapa

Agenda

  • Anoia - Castell de Rubió
    01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

    Descobreix el patrimoni de l'Anoia

    Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

  • Masia Freixa de Terrassa
    01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

    Descobreix el patrimoni industrial

    Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

  • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

    Descobreix la Torre Lluvià

    Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

  • 15/03/2020 Gavà

    Dia de la Murtra

    Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!