Badalona

Badalona, el tercer municipi més gran de Catalunya en població, ha estat històricament una terra d'acollida que ha sabut conservar el seu encant de vila sense renunciar al seu esperit de ciutat. Passejant pel nucli antic, el Dalt de la Vila, descobrim joies arquitectòniques com l'església romànica de Santa Maria, la Torre Vella o la casa Jaume Botey i carrers de l'època medieval i d'estil gòtic com el carrer de la Costa, que ens obren camí cap a la façana marítima, el Baix a Mar, un dels tresors més ben guardats de la vila del Pont del Petroli i de l'Anís del Mono.

Imprescindibles

- Visitar el monestir de Sant Jeroni de la Murtra. - Descobrir l’antiga Baetulo romana. - Pujar al poblat ibèric de Baitolo. - Gaudir de les platges a l’estiu. - Veure la Cremada del Dimoni. Comarques
Barcelonès

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Escapades al Garraf
  19/06/2020 - 31/12/2020 Comarca del Garraf

  Escapades al Garraf

  Ja tens al teu abast les propostes d'1 o més dies per gaudir de la comarca del Garraf: natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més!

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020 - 27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

Comparteix!