Bagà

Construït sota el Palau dels Pinós i resguardat per les antigues muralles, el nucli antic de la població conserva la bellesa del conjunt medieval. La plaça Galceran de Pinós, envoltada per la porxada amb edificis de notable antiguitat, remarca el paper de capital històrica que la població fa al Berguedà. Amb el Centre d'Interpretació Medieval del Càtars s'ha convertit en el punt de partida de rutes tan emblemàtiques com el Camí dels Bons Homes o les pistes d'esquí de Coll de Pal.

Imprescindibles

- Perdre’s pels carrers i places del nucli històric de Bagà. - Passejar pel Parc Natural del Cadí-Moixeró. - Visitar l'església de Sant Esteve. - Fer la ruta dels Cavalls del Vent. - Veure les torxes de la Festa de la Fia-faia. - Passejar pels voltants de Sant Joan de l’Avellanet. - Visitar l'antic palau dels barons de Pinós. Comarques
Berguedà

Al mapa

Agenda

 • Rostres de dona. Una mirada a la presència femenina en l'art medieval
  08/03/2021-12/03/2021 Vic

  La presència femenina en l'art medieval

  Diferents educadores del MEV expliquen la figura de la dona medieval en un recorregut virtual diari a través d'Instagram Live.

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020-31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

Comparteix!