Calaf

El Castell del segle XI, els murs i carrers del nucli antic, les cases senyorials i la plaça Gran, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional el 2003, generen un entorn ideal per passejar i conèixer detalls de la història del país. Els aficionats al geocatching tenen l'oportunitat de trobar els seus apreciats tresors amagats en el paisatges d'un municipi mil·lenari. El reconegut i prestigiat mercat setmanal ha convertit Calaf en destinació obligada per als que aprecien el comerç de productes artesans.

Imprescindibles

- Visitar el mercat del dissabte. - Observar el campanar des de diversos llocs de la ciutat. - Caminar pel nucli antic. - Apropar-se a les fires. Comarques
Anoia

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!