Capellades

#
El jaciment paleolític de l'Abric Romaní ha esdevingut una de les excavacions científiques claus a Europa per conèixer detalls sobre les comunitats prehistòriques neandertals de 80.000 anys enrere. Aquest fet juntament amb la tradicional indústria del paper que va situar Capellades com un dels centres paperers de renom internacional pel seu paper de barba d'alta qualitat, i la riquesa patrimonial i natural de l'entorn han convertit aquest municipi de l'Anoia en una destinació de turisme cultural a tenir en compte.

Imprescindibles

- Visitar el Museu Molí Paperer. - Visitar el Parc Arqueològic Abric Romaní. - Passejar en barca per la Bassa. Comarques
Anoia

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!