Castelldefels

Entre el blau del mar, el verd dels aiguamolls i canyissars del Delta i el paisatge de roca calcària del Parc Natural del Garraf, el municipi de Castelldefels ofereix al visitant més de cinc quilòmetres de platges de sorra fina i un clima envejable. El castell de Fels, del s. X, dotze torres de guaita del s. XVI i nombroses masies centenàries com Cal Ganxo o Can Roca de Baix formen part de l'extens patrimoni històric i cultural d'una vila de referència, també, per als esports nàutics i la cuina marinera. http://parcs.diba.cat/web/garraf

Imprescindibles

- Gaudir de la platja. - Pujar al cim del castell. - Trobar-se les estàtues caminant per la ciutat. - Relaxar-se en una terrassa. Comarques
Baix Llobregat

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!