Igualada

D'origen mil·lenari, la ciutat d'Igualada conserva un important llegat de la cultura industrial del país. El Museu de la Pell n'és l'exponent més evident. Passejar pels seus carrers ja és, en sí, una alternativa plaent. Una de les festes més especials de la ciutat és la Cavalcada de Reis, la nit del 5 de gener, on milers de patges desfilen acompanyant les espectaculars carrosses de Ses Majestats i, amb escales de fusta, s'enfilen als balcons per lliurar els regals directament als nens.

Imprescindibles

- Visitar el Museu de la Pell. - Mirar les nombroses botigues de roba i teixits. - Passejar pel nucli antic i les grans places. - Veure les esglésies de Santa Maria i de Sant Jaume Sesoliveres. - Gaudir de la festa dels Traginers. Comarques
Anoia

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!