Igualada

D'origen mil·lenari, la ciutat d'Igualada conserva un important llegat de la cultura industrial del país. El Museu de la Pell n'és l'exponent més evident. Passejar pels seus carrers ja és, en sí, una alternativa plaent. Una de les festes més especials de la ciutat és la Cavalcada de Reis, la nit del 5 de gener, on milers de patges desfilen acompanyant les espectaculars carrosses de Ses Majestats i, amb escales de fusta, s'enfilen als balcons per lliurar els regals directament als nens.

Imprescindibles

- Visitar el Museu de la Pell. - Mirar les nombroses botigues de roba i teixits. - Passejar pel nucli antic i les grans places. - Veure les esglésies de Santa Maria i de Sant Jaume Sesoliveres. - Gaudir de la festa dels Traginers. Comarques
Anoia

Al mapa

Agenda

 • Passeig per l'entorn i tast de productes locals
  19/09/2020 - 29/11/2020 Sant Fruitós de Bages

  Passeig per l'entorn i tast de productes locals

  Descobreix l'entorn del monestir de Món Sant Benet amb una passejada a peu que inclou l’elaboració d’una crema hidratant natural i un tast de productes locals. 

  ACTIVITAT ANUL·LADA
 • Anoia - Castell de Rubió
  02/07/2020 - 31/12/2020 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir!

 • Escapades al Garraf
  19/06/2020 - 31/12/2020 Comarca del Garraf

  Escapades al Garraf

  Ja tens al teu abast les propostes d'1 o més dies per gaudir de la comarca del Garraf: natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més!

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial de Catalunya

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

Comparteix!