Monistrol de Montserrat

A l'ombra del Cavall Bernat i la Bestorre (restes d'una torre de vigilància), Monistrol de Montserrat guarda el tresor del seu passat. El cremallera que uneix aquesta població amb la muntanya Sagrada l'ha situada al mapa com a punt de connexió. Però al nucli, hi trobem mostres d'un passat ric, amb construccions d'origen medieval, gòtic i d'inspiració modernista. El carrer Sant Joan és el carrer més antic del nucli i conserva encara algunes cases nobiliàries.

Imprescindibles

- Recórrer els camins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. - Visitar el monestir de Montserrat. - Recórrer les sales del Museu de Montserrat. - Passejar pel nucli històric de Monistrol de Montserrat, sense deixar de banda el pont gòtic sobre el Llobregat. Comarques
Bages

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!