Monistrol de Montserrat

A l'ombra del Cavall Bernat i la Bestorre (restes d'una torre de vigilància), Monistrol de Montserrat guarda el tresor del seu passat. El cremallera que uneix aquesta població amb la muntanya Sagrada l'ha situada al mapa com a punt de connexió. Però al nucli, hi trobem mostres d'un passat ric, amb construccions d'origen medieval, gòtic i d'inspiració modernista. El carrer Sant Joan és el carrer més antic del nucli i conserva encara algunes cases nobiliàries.

Imprescindibles

- Recórrer els camins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. - Visitar el monestir de Montserrat. - Recórrer les sales del Museu de Montserrat. - Passejar pel nucli històric de Monistrol de Montserrat, sense deixar de banda el pont gòtic sobre el Llobregat. Comarques
Bages

Al mapa

Agenda

 • Passeig per l'entorn i tast de productes locals
  19/09/2020 - 29/11/2020 Sant Fruitós de Bages

  Passeig per l'entorn i tast de productes locals

  Descobreix l'entorn del monestir de Món Sant Benet amb una passejada a peu que inclou l’elaboració d’una crema hidratant natural i un tast de productes locals. 

 • Nau Gaudí de Mataró
  01/08/2020 - 31/10/2020 Mataró

  Vapors, fàbriques i cooperatives del Mataró industrial

  Et proposem descobrir els inicis de la industrialització a Mataró i conèixer de primera mà algunes de les fàbriques emblemàtiques de la ciutat amb aquesta visita guiada.

 • Anoia - Castell de Rubió
  02/07/2020 - 31/12/2020 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir!

 • Escapades al Garraf
  19/06/2020 - 31/12/2020 Comarca del Garraf

  Escapades al Garraf

  Ja tens al teu abast les propostes d'1 o més dies per gaudir de la comarca del Garraf: natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més!

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

Comparteix!