Pobla de Lillet, la

Passejar pel nucli antic de la Pobla de Lillet transporta el visitant a través de la història. Els carrers estrets i empedrats conviden a allunyar-se de la rutina i, des d'aquí, es pot arribar fins a la Font d'en Güell, el Pont Vell, la plaça del Molí, el Castell o l'església. Les vistes són encisadores i el passeig amaga sorpreses com històries medievals, jocs sobre la relació de l'home amb la natura, la relació de Gaudí i el modernisme amb aquest lloc.

Imprescindibles

- Voltar per la serra de Catllaràs i els voltants de la població. - Recórrer els Jardins Artigas i beure a les fonts de la Magnèsia. - Ballar la dansa de Falgars. - Travessar el Llobregat pel pont Vell. - Pujar al ferrocarril turístic conegut com a Tren del Ciment. Comarques
Berguedà

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!