Terrassa

La ciutat de Terrassa, capital del Vallès Occidental juntament amb Sabadell, espera el visitant amb els braços oberts. El ric patrimoni cultural i artístic se suma a una ciutat moderna i preparada per prestar els seus serveis. L'oferta va del llegat prehistòric i medieval a les empremtes del modernisme en l'arquitectura industrial, del festival de jazz i la temporada de dansa, música i teatre a les exhibicions castelleres o el turisme esportiu. Centre comercial i de serveis, Terrassa té les portes obertes.

Imprescindibles

- Descobrir el modernisme més singular a prop de Barcelona. En ple centre de la ciutat i a l'entorn d'una dinàmica zona comercial, es troba actualment un patrimoni modernista i industrial únics: fàbriques com el Vapor d'Aymerich, Amat i Jover (que acull el Museu de la Ciència i de la Tècnica), la Casa Alegre de Sagrera o la Masia Freixa, antigues residències de la burgesia. Visitant aquests edificis es pot conèixer de prop l'arquitectura, l'art i l'estil de vida del segle XIX i començaments del XX.- Viatjar en el temps participant a la Fira Modernista, la gran festa del modernisme a Catalunya que se celebra al maig.- Passejar pels jardins del conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere enmig del parc de Vallparadís, que amaga tresors de gran bellesa artística, com les restes de la ciutat romana d'Egara (Municipium Flavium Egara), o les pintures murals del segle V al VIII sorgides de la creació del Bisbat d'Egara al 450 d. C.- Viure experiències úniques com l'emoció dels castells (Minyons i Castellers de Terrassa) o tastar els autèntics sabors de la nostra terra amb els productes de Terrassa Gastronòmica, una cuina tradicional i innovadora de plats elaborats per restaurants d'alta qualitat. Comarques
Vallès Occidental

Al mapa

Agenda

 • 13a Ruta de la Tapa
  01/12/2020 - 21/12/2020 Castelldefels

  13a Ruta de la Tapa

  Assaboreix les millors creacions gastronòmiques de la comarca del Baix Llobregat durant 21 dies a la 13a edició de la Ruta de la Tapa de Castelldefels, un esdeveniment per promocionar la restauració del municipi a través de 25 establiments adherits

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Escapades al Garraf
  19/06/2020 - 31/12/2020 Comarca del Garraf

  Escapades al Garraf

  Ja tens al teu abast les propostes d'1 o més dies per gaudir de la comarca del Garraf: natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més!

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial de Catalunya

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

Comparteix!