Et convidem a descobrir, gaudir i respectar el nostre territori fent turisme d’una manera ètica i sostenible. Aquí tens algunes idees per prendre les millors decisions com a turista responsable.

 

 

 

10 idees per ser un viatger responsable

IDEES DE VIATGE

Viatjar sense contaminar és possible

4 propostes per desplaçar-se de manera sostenible per les comarques de Barcelona.  

La ruta del pa artesà

Sabor i tradició en un recorregut gastronòmic pel Lluçanès que agrada tant a foodies moderns com a avis amb nostàlgia del passat.  

Camins arran de mar

Una selecció d'itineraris per explorar a peu la costa.

Pas a pas

Itineraris de senderisme que et conviden a calçar-te les botes de caminar i penjar-te la motxilla.

La muntanya màgica

El Parc Natural del Montseny ofereix mil i una opcions per gaudir-ne.

Els mercats de la terra

Els millors aparadors de productes d'alimentació típics són els mercats de pagès

Recursos amb Compromís per a la sostenibilitat Biosphere

Descobreix el territori

El Baix Llobregat

El Baix Llobregat és una destinació ideal per fer escapades sorprenents molt a prop de Barcelona. Al mar, al riu o a la muntanya, hi ha tantes propostes interessants que no voldràs quedar-te a casa.

El Garraf

Una terra de pagesos, mariners i artistes que viu entre la pau de la natura i el brogit de la festa. Al Garraf descobriràs platges, curiosos paisatges calcaris i un interessant patrimoni modernista.

El Maresme

Entre platges i serralades, el Maresme és el paradís mediterrani per excel•lència. Un espai ideal per a la pràctica d'activitats nàutiques, amb moltes propostes alternatives per gaudir també de la muntanya.

El Vallès Occidental

Aquesta plana envoltada per muntanyes sorprèn amb els seus espais naturals únics i un patrimoni arquitectònic molt ben conservat. La riquesa de la comarca del Vallès Occidental és tan gran que costa de creure-hi!

El Vallès Oriental

Al Vallès Oriental hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure. Passejades per la natura, visites culturals, esdeveniments esportius i termalisme són les propostes estrella d'una comarca amb atractius ben diversos.  

L'Alt Penedès

Els paisatges del vi i el cava donen identitat a l'Alt Penedès, una comarca esquitxada de masies i petits nuclis rurals que conté un sorprenent patrimoni monumental i arqueològic.

Guies i mapes