Slow food
-
Mercès ONE
Restaurants BarcelonaRestaurant que consta d'un sol saló que pot ser reservat per grups de fins a vint-i-quatre comensals. Els clients poden decidir quin tipus de decoració i mobiliari prefereixen i adequar l'espai al seu gust. La cuina és de tipus mediterrani i creatiu.
-
Xurin
Restaurants Costa BarcelonaRestaurant davant de l'estació de Cardedeu, especialitzat en els arrossos i la cuina mediterrània amb tocs creatius. A més de la carta, disposa també de menús diaris, degustació i especials per a empreses.
-
Nectari
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, modern i acollidor, situat al costat de l'estació de Sants de Barcelona, està dirigit pel xef Jordi Esteve i té una estrella Michelin. Ofereix una cuina tradicional amb un toc actual i disposa de diversos menús.
-
Masia Can Llibre
Restaurants Paisatges BarcelonaCan Llibre està emplaçat en una masia restaurada de l'any 1680, que disposa de quatre espais interiors i a l'estiu de terrassa. És un negoci familiar de cuina tradicional especialitzat en carns a la brasa.
-
Mas dels Arcs
Restaurants Costa BravaEl xef Antoni Izquierdo és l’ànima del Mas dels Arcs, un restaurant de Palamós que ofereix una carta que se sustenta en la cuina marinera i empordanesa. Els productes de la comarca desfilen pels fogons i els taulells d’un local que compta amb tres menjadors i un porxo cobert molt característic.
-
Neichel
Restaurants BarcelonaEl Neichel és un dels referents gastronòmics de Barcelona, concretament al barri de Pedralbes. Amb el Jean-Louis i el seu fill Mario als fogons, compta amb una estrella Michelin guanyada a pols en una sala elegant, confortable i premiada pel seu interiorisme, i on s’assaboreix una cuina mediterrània clàssica i de mercat plena de varietat.
-
DiVicnus
Restaurants Paisatges BarcelonaL'esperit de gastrobar del DiVicnus es pot tastar en les seves propostes de plats tradicionals en platets. També compta amb una carta molt completa i diverses opcions de menú. El local disposa de terrassa exterior.
-
Mirador de Montserrat
Restaurants Paisatges BarcelonaDes del 1969, el Mirador de Montserrat ve oferint, amb la família Torras al capdavant, una carta variada basada en la cuina tradicional però amb elements de la cuina d'autor més moderna. Les muntanyes de Montserrat que es veuen al fons acompanyen uns plats en què els productes de la terra són protagonistes juntament amb un celler força ampli.
-
Mirko Carturan Cuiner
Restaurants Costa BarcelonaMirko Carturan Cuiner ofereix una cuina d’autor basada en productes de mercat i de temporada, amb combinacions agosarades tant d’ingredients com d’influències. La carta és un compendi d'aquesta línia i de la cerca del producte, i canvia constantment seguint l’estacionalitat de les matèries primeres, perseguint l’equilibri entre avantguarda i tradició. La decoració moderna del local es combina amb la fusta per donar calidesa al lloc.
-
L’Olivé
Restaurants BarcelonaA aquest restaurant es poden escollir els bunyols de bacallà, els canelons, l'espatlla de xai al forn, a més de diversos tipus de bacallà (a la llauna, gratinat amb allioli, amb samfaina); arrossos com el negre, mixt, caldós amb llamàntol, i plats de l'anomenada cuina de mar i muntanya, com el pollastre amb escamarlans o les mandonguilles amb sèpia.