Passats per aigua

Al matí, curset de windsurf o sortida amb caiac. A la tarda, un passeig en optimist per sentir a la pell la carícia de la brisa o una sessió d'esquí nàutic. L'endemà, uns salts al cable amb la planxa, iniciació al surf de rem o un tomb amb moto d'aigua. Al Canal Olímpic de Catalunya pots fer tot això, i molt més. Vols descobrir si tens el cos a prova d'aigua?

El Canal Olímpic de Catalunya, ubicat a Castelldefels, és una bona opció per fer exercici a l'aire lliure. A tocar de platja, envoltat de pins mediterranis i creat sobre uns aiguamolls del delta del Llobregat, aquest llit artificial és un marc somniat per practicar molts esports nàutics. 

Construït amb motiu dels Jocs Olímpics de 1992, el canal té unes dimensions considerables i està pensat per satisfer les necessitats de tots els esportistes: petits i grans, amateurs i professionals. El ventall d'activitats que s'hi poden fer és amplíssim i inclou la immensa majoria d'esports i jocs d'aigua, des de piragüisme i vela, fins a cotxes de pedals i bicicletes d'aigua. 

Els més menuts de la casa estaran encantats amb el parc aquàtic d'inflables, i s'ho passaran d'allò més bé tirant-se pels tobogans o fent equilibris. Els adolescents, en canvi, s'enamoraran del Wake Park: amb un cable de 650 metres, es quedaran sense alè saltant per sobre l'aigua! I si la seva seguretat et preocupa, relaxa't: al Canal Olímpic es pot llogar tot el material necessari per fer sense perill aquesta i qualsevol altra pràctica. 

 


Weiterführende Informationen:

Canal Olímpic de Catalunya
Turisme de Castelldefels
Turisme del Baix Llobregat

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal