No t'ho perdis

<p>Festa de la ratafia d'Igualada</p>

Si t'agrada la gastronomia, la tardor i Tots Sants és una època perfecta per gaudir-ne. Tot just comença la temporada de l'oli, els bolets estan en el seu màxim esplendor, treuen el nas la tòfona i el xató, és temps de tastar el vi novell i de matar el porc per fer-ne embotits… Vols degustar-los amb el millor ambient? Visita les fires i els mercats que s'organitzen a les comarques de Barcelona a la tardor. Et presentem propostes per morir-se de gust.

Properament...

Pilzmarkt von Cal Rosal
Gastronomia

Schnecklinge, Reizker, gemeine Erdritterlinge, Trompetenpfifferlinge… wenn die Pilzsaison anbricht, bringen die Gemeinden im Bergu...

Gastronomia

Die Geflügelmesse von Prat de Llobregat erweist der Hühnerrasse Pota Blava die Ehre! Kosten Sie dieses Geflügel auf der Messe als ...

Fira Nadal  a Sant Celoni
Fires

Més de 100 parades s'aplegaran pels carrers del centre per mostrar-te una gran varietat de productes de qualitat relacionats amb a...

 

 

El + vist

<p>Festa de la ratafia d'Igualada</p>

Si t'agrada la gastronomia, la tardor i Tots Sants és una època perfecta per gaudir-ne. Tot just comença la temporada de l'oli, els bolets estan en el seu màxim esplendor, treuen el nas la tòfona i el xató, és temps de tastar el vi novell i de matar el porc per fer-ne embotits… Vols degustar-los amb el millor ambient? Visita les fires i els mercats que s'organitzen a les comarques de Barcelona a la tardor. Et presentem propostes per morir-se de gust.

<p>Ruta del pa al Lluçanès</p>

Si enyores el pa de debò, el que es feia amb mètodes artesanals, farines locals i pasta mare, t’hem de dir que encara en pots trobar a llocs com la comarca natural del Lluçanès. Una terra amb identitat pròpia, a mig camí entre la Plana de Vic i el Berguedà, on l'activitat pagesa és molt viva i on els aliments no es fabriquen: es fan. La ruta del pa i del blat forment t'encantarà tant si ets un foodie modern com un avi amb nostàlgia del passat.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

Zeige 1 - 3 von 7 Ergebnissen.

Guies i mapes